Informació general

Uns lladres roben el fil de coure d'uns 500 metres de línia elèctrica al terme municipal de Vinyols

Per Lluís Rovira i Barenys

Operaris reparant la línia elèctrica afectada pel robatori, el passat divendres a la tarda

El robatori de coure continua a l'ordre del dia. Si fa unes setmanes els lladres s'enduien els components del cablejat de la línia fèrria entre Cambrils i Salou, aquest passat dijous van robar el cable elèctric d'un tram de línia d'uns 500 metres de longitud que travessa el terme municipal de Vinyols i els Arcs, molt a prop de Cambrils. Concretament el tram desmantellat pels lladres es troba a la partida del Mas de la Mata, una zona propera a la Casa Sant Josep i on la majoria de propietaris de les finques són cambrilencs.
Els lladres van desmuntar 12 "ventalls", és a dir, dotze trams de línia elèctrica, entre pal i pal, i van deixar sense llum una zona d'explotació agrícola.

Els operaris de Fecsa van iniciar la reparació de la línia, el passat divendres, amb la intenció de restablir el subministrament elèctric a la zona i acabar d'enllestir els darrers treballs aquest matí del dilluns. Els robatoris de cablejat elèctric al mig del terme no és nou tot i ja s'havien donat alguns casos, fa un parell de mesos, al terme municipal de Riudoms.


Comenta aquest article