Informació general

El quart Fòrum Cambrils Ciutat Educadora fixarà les prioritats educatives dels propers anys al municipi

Per Redacció

El regidor d'Educació –Salvador Matas– i el tècnic del PEC –Gerard Nogués– van presentar el programa de la quarta edició del Fòrum, el passat divendres

Els propers 18 i 19 de febrer se celebrarà la quarta edició del Fòrum Cambrils Ciutat Educadora, organitzat pel Departament d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils. Aquest és un espai, on de manera anual, se centra en el debat i en la reflexió sobre l'educació a Cambrils i sobre les principals prioritats educatives dels propers anys. Aquest passat divendres, el regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació –Salvador Matas– i el tècnic del PEC, Gerard Nogués, presentaven el programa d'aquestes dues jornades de debat. Recordem que des de fa 4 anys, Cambrils compta amb un Projecte Educatiu de Ciutat (PEC), amb l'objectiu d'avançar cap a una Ciutat Educadora.

Definir les línies estratègiques del PEC en els propers anys

Enguany, el fòrum es dividirà en tres grans parts: una conferència inaugural que es farà el divendres 18 de febrer a les 19 hores al Centre Cultural, la qual portarà per títol "Ciutats i ciutadania del s. XXI" a càrrec de l'urbanista Jordi Borja. Aquest plantejarà els grans reptes de la ciutat del segle XXI i com construir aquesta nova ciutadania. L'endemà dissabte 19 de febrer, es realitzaran una sèrie de tallers entre les 10 i les 14 hores a l'institut Cambrils. En el programa d'aquesta matinal es farà la presentació dels resultats de l'avaluació de l'impacte del PEC a Cambrils durant els últims quatre anys; es presentaran dels resultats de l'estudi sobre qualitat democràtica del PEC realitzat a principis de l'any 2010 i s'organitzaran un seguit de tallers deliberatius per definir les noves línies estratègiques del PEC pels propers anys.

Comenta aquest article