L'atleta local Carolina Molina queda cinquena en la prova de salt de llargada del campionat de Catalunya cadet

Carolina Molina en el moment de fer el salt de llargada que la va classificar en cinquena posició

El passat cap de setmana es va disputar el campionat de Catalunya cadet en pista coberta, a Sabadell. En la competició de dissabte a la tarda, l'atleta cadet del Club Atletisme Cambrils –Carolina Molina– assolia la 5a posició en la prova del salt de llargada amb un millor intent de 4,77 metres, a només 8 centímetres del rècord de Cambrils. La Carolina va fregar la medalla de bronze, donat que a falta del darrer intent es trobava en la 3a posició. Finalment, va ser en la darrera tanda de salts on es va veure superada per dues atletes, quedant-se a 8 centímetres del tercer calaix del pòdium.