Societat

Es presenta en públic l'esplai de l'Ateneu Cambrilenc que ja prepara les seves properes sortides i colònies

Per Berta Ruiz

La presentació de l'esplai de l'Ateneu Cambrilenc va fer-se ahir a la tarda al centre Les Basses

Ahir a la tarda al centre Les Basses, l'Ateneu Cambrilenc presentava públicament les activitats i les sortides que s'estan impulsant des del seu esplai. Les dues properes sortides seran el diumenge 13 de febrer a Cambrils, de la comarca del Solsonès, i unes colònies a Ulldemolins durant la Setmana Blanca escolar, que s'organitzaran entre els dies 7 i 11 de març.

Sortides el segon diumenge de cada mes

En la presentació d'ahir, el president de l'Ateneu Cambrilenc –Ramon Canalda– comentava a Revista Cambrils Diari Digital, "l'esplai de l'Ateneu Cambrilenc està obert a tothom, principalment a xiquets i xiquetes d'entre 8 i 14 anys i també a les famílies. L'objectiu és fer una sortida el segon diumenge de cada mes fins el proper mes de maig, quan farem una aturada i després reprendrem amb activitats nàutiques a l'estiu. Volem introduir els joves en la cultura i en la tradició marinera i que també puguin aprendre a navegar. Tot i això, sabem que partim des de zero, perquè tenim la capacitat humana, però ens falta la material". Ahir es feia la presentació en societat de l'esplai de l'Ateneu, tot i que des de fa mig any ja han realitzat diferents sortides i colònies.

Colònies durant la Setmana Blanca

Sobre les sortides, Canalda comentava que, "volem fer una atenció directa i de qualitat, per tant, sempre hi haurà un màxim de 50 places en totes". A banda, s'ha intentat ajustar al màxim el preu d'aquestes. De fet, el preu de totes les sortides serà de 15 euros, amb un suplement de 3 euros que es pagarà una vegada en concepte d'assegurança i que cobrirà la resta de les sortides en les quals es participi. Per altra banda, el preu de les colònies de la Setmana Blanca a Ulldemolins és de 200 euros.

Els interessats en participar en aquestes sortides poden passar a recollir les sol·licituds d'inscripció per les dependències del Departament d'Educació de l'Ajuntament, situades al número 22 del carrer de Colom o a través del correu electrònic ateneucambrilenc@tinet.cat. Els que vulguin apuntar-se a la propera sortida del 13 de febrer tenen temps fins el proper dimecres.

Comenta aquest article