Societat

El proper divendres s'acaba el termini d'inscripció de les colles a la rua del Carnaval

Per Berta Ruiz

Un moment de la rua del Carnaval de l'any passat

El Carnaval 2011 de Cambrils comença a escalfar motors i ja s'estan ultimant els darrers detalls d'aquesta festa que cada any pren més volada, des de la seva represa ara fa tres anys, impulsada per la Nit d'Artistes de Cambrils (NAC) i l'àrea de Festes de l'Ajuntament de Cambrils.

22 colles ja estan apuntades

A hores d'ara, ja està confirmada la participació de 22 colles al Carnaval d'enguany. Des de l'organització s'ha informat que el proper divendres 18 de febrer és la data límit per a inscriure's en la rua carnavalesca. Un cop es tanquin les inscripcions, el dilluns 21 de febrer a les 20.30 hores, es farà una reunió informativa amb totes les colles al Centre Cultural i Ocupacional per tal exposar els diferents aspectes organitzatius de la festa.

Rua de Carnaval el dia 5 de març

El programa del Carnaval 2011 s'encetarà el divendres 4 de març amb l'arribada del Rei Carnestoltes, a la plaça de l'Ajuntament a partir de les 19 hores. L'endemà dissabte 5 de març arribarà la gran rua de Carnaval pels carrers de Cambrils. Enguany, una de les grans novetats serà el recorregut, el qual s'iniciarà a partir de les 17.30 hores des de l'avinguda de la Diputació i finalitzarà a la carpa situada a la zona esportiva municipal. Les comparses travessaran per davant de la façana marítima, arribant a la rotonda del Patronat de Turisme i enfilant el seu camí cap a la vila, passant per la rotonda de davant de l'Ajuntament, el passeig de La Salle i el passeig d'Albert. A partir de les 22.30 hores a la carpa de la zona esportiva tindrà lloc el sopar i el concert amb l'Orquestra All-i-oli.

Després de la festa i la gresca arribarà el punt i final del Carnaval amb l'enterrament de la sardina. Aquest serà el dimarts 8 de març a partir de les 20.30 hores a la plaça d'Espanya.

Comenta aquest article