Esports

L’equip infantil està entre els sis millors de Catalunya

Per Ramon Llobet

L'infantil de l'EF Veterans ha fet una excel·lent temporada
Tan sols falta un partit per finalitzar la lliga i ens trobem a una victòria de poder participar al Campionat de Catalunya. Tot depèn del darrer partit a disputar al camp de la Ferran Martorell. Caldrà guanyar i esperar que el Jabac perdi enfront el Mercantil i que la Gramanet no doni la sorpresa de la temporada i guanyi l’Espanyol, cosa impossible fins al dia d’avui.

Ara bé, passi el que passi podem dir que la temporada ha estat un èxit. Com podeu veure ja hem assegurat la sisena plaça a la classificació, ja que al nostre persseguidor li toca el Barça en el darrer partit. Per tant, estem entre els sis millors de Catalunya, i com a futbol ofensiu, el quart equip que ha fet més gols (54). A l’apartat de gols rebuts, si bé són molts, cal dir que de 65 en contra, entre Barça i Espanyol hem rebut 29 gols.

A més, podeu veure que a la classificació hi ha 16 equips, 11 de Barcelona, 3 de Lleida, 1 de Girona i 1 de Tarragona. Doncs bé, fora sorpreses, els 3 de Lleida i 1 de Girona estan en zona de descens. Això vol dir que els salvats són 11 de Barcelona i l’EFV Cambrils.

Comenta aquest article