Esports

Triomf del FC Cambrils i derrota del Cambrils Unió mentre que el Marina s'endú el derbi cambrilenc de Tercera Territorial

Per Redacció

El jugador del FC Cambrils Pau remata a la porteria del Salou en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Primera Territorial


FC Cambrils 3 - Salou 2

Victòria in extremis per al FC Cambrils davant d'un Salou molt lluitador que va aconseguir empatar el partit en dues ocasions, tot i que finalment els tres punts es van quedar a casa. El FC Cambrils arribava a aquest enfrontament amb algunes baixes per lesió. Tot i això, ben aviat, en el minut 5 de joc, Ivan marcava el primer gol dels locals. No obstant, l'alegria va durar ben pocs minuts, ja que en el minut 12, el Salou empatava el partit. Abans de marxar al descans, el FC Cambrils se sobreposava novament i Eze posava el 2 a 1. A l'inici de la segona part, l'equip salouenc tornava a empatar el partit amb un gol de penal. Quan semblava que hi hauria repartiment de punts per ambdós equips, en el minut 80 de joc, Ivan marcava el seu segon gol del partit i donava els tres punts de la victòria al FC Cambrils. Amb aquesta victòria, el FC Cambrils se situa en la setena posició de la classificació.
En la propera jornada, el FC Cambrils es desplaçarà al camp del Calafell, un equip que està situat en la zona alta de la taula.

Gandesa 2 - Cambrils Unió 0

L'equip cambrilenc va caure derrotat en la seva visita al camp del Gandesa per 2 a 0, un equip que estrenava nou entrenador. Els locals van dominar bona part del partit, tot i que la primera part va acabar amb empat a zero i opcions de treure algun punt pel Cambrils Unió. En la represa però, el Gandesa va prémer l'accelerador i va aconseguir els seus dos gols, un en el minut 63 i l'altre a les acaballes del partit, en el minut 81. Amb aquesta derrota, el Cambrils Unió se situa en la tretzena posició de la classificació. En la propera jornada, l'equip cambrilenc rebrà la visita del Torredembarra, un equip que ocupa la desena posició del grup.

Jugada corresponent al derbi local de Tercera Territorial, entre el Vilafortuny i el Marina, disputat ahir al matí

Tercera Territorial

Vilafortuny 1 - Marina 3

El derbi local va finalitzar amb victòria pel Marina. Després d'un partit sense incidències i molt equilibrat entre els dos equips, els tres punts sumats pel conjunt de Josep M. Castellví fan que continuï als primers llocs de la classificació. Als cinc minuts de la primera part arribava el primer gol dels del Marina. Era Yonut qui avançava als visitants cambrilencs en el marcador. Aquest gol va portar il·lusió als jugadors, fent que de nou pugessin un altre gol al marcador al minut 30 gràcies a un xut de Sebas. Uns minuts abans d'acabar la primera part, era el Vilafortuny qui retallava distàncies, amb un gol de Fonfreda. Passats uns 10 minuts de la segona part va arribar el darrer gol del partit, i que va ser en pròpia porta de Miguel, un jugador del Vilafortuny. El jugador David, del Marina, va llançar una falta directa que va rebotar en el defensa dels locals i que va acabar entrant a la porteria.
La setmana vinent, el Vilafortuny s'enfrontarà de nou a casa contra el Vimbodí, mentre que el Marina es desplaçarà a Almoster per intentar aconseguir el tercer partit consecutiu amb victòria.

Bàsquet

AEC Collblanc 95 - CB Cambrils 89

L'equip sènior A del CB Cambrils va caure aquesta jornada a la pista del cuer del seu grup, l'AEC Collblanc s-25, per un elevat resultat de 95 a 89.

Els cambrilencs es van veure superats per un rival que va sortir molt motivat, i que en tot moment es va mostrar molt encertat en els seus llançaments. El primer període va ser de màxima igualtat, amb un parcial de 28 a 28. En els segons deu minuts de partit, el partit va seguir molt igualat, tot i que els cambrilencs van aconseguir marxar al descans amb un mínim avantatge de 2 punts, 41 a 43.
En la represa va seguir la mateixa tònica, amb un parcial molt ajustat que en aquesta ocasió es va decantar del costat local, i que va posar la igualada en el marcador. En el darrer quart, el Collblanc es va mostrar molt encertat en els seus llançaments, davant d'un Cambrils que no es va mostrar tan efectiu com habitualment. El darrer parcial va decantar la balança a favor de l'equip local per 31 a 25, deixant el resultat final en 95 a 89.  Cal destacar l'excel·lent percentatge anotador des de la línia de tres del Collblanc, amb 16 triples transformats, 9 dels quals van anar a càrrec d'un mateix jugador.
El proper partit serà el proper dissabte a les 20.30 hores al Palau Municipal d'Esports contra el Jov. l'Hospitalet.

Hoquei

Aquest cap de setmana la 1a catalana va aturar la seva competició després de finalitzar la primera volta de la lliga. Després de la darrera jornada de lliga, en què els cambrilencs van ensopegar a casa davant el CE Cornellà, i de la jornada de descans, el proper cap de setmana es reprèn la competició amb un complicat enfrontament pels homes de Salva Franch, que se les veuran dissabte a les
19:30hores al Palau d’Esports Municipal de Cambrils contra el CE Vendrell, que ocupa el primer lloc de la categoria.

Handbol

Martorell CH 22 - Cambrils CH 24

Ajustada victòria del Cambrils CH en el seu desplaçament a la pista del Martorell, actual cuer del grup de Segona Catalana. Els jugadors cambrilencs van sumar una nova victòria que els situen en una còmoda cinquena posició amb set victòries, un empat i cinc derrotes.
El proper partit serà el dissabte 5 de febrer a les 19 hores al Palau Municipal d'Esports contra el CH Gavà.

Futbol sala

CFS Mediterrani G.Sirvent 4 - Pradell FS 0
 
El Mediterrani va aconseguir una còmoda victòria aquest passat dissabte en el seu enfrontament davant del Pradell, penúltim classificat, al Palau Municipal d'Esports.
L'equip cambrilenc es va mostrar molt seriós en defensa i molt efectiu en atac, dominant tot el partit des del principi fins al final. El Mediterrani va realitzar una pressió molt angoixant que propiciava la pèrdua de la pilota per part del rival. Durant el primer temps les contínues rotacions de la banqueta local van fer que la intensitat defensiva i la pressió constant a l'equip visitant no baixés i gràcies a aquesta intensitat el Mediterrani va marxar al descans amb un avantatge de 2 a 0, amb gols d'Isidro i Àlex, després d'un fort xut des del mig del camp que va entrar per l'escaire. A banda dels dos gols, el Mediterrani va disposar de més ocasions de gol, però no va saber aprofitar-les. Per contra, el rival no va trobar mai el camí de la porteria i només es va acostar en un parell d'ocasions al contraatac.
En la segona part, l'equip cambrilenc no va baixar la intensitat, va crear moltes dificultats al Pradell i va seguir creant perill en la porteria contrària.  De fet, el Mediterrani va sentenciar el partit amb dos gols més obra d'Isidro i Marce, aprofitant una errada visitant.
Després del quart gol, el Mediterrani es va relaxar una mica i el Pradell va aprofitar-ho per crear cert perill a la porteria de l'equip cambrilenc, però entre els pals ,en dues ocasions, i en d'altres les intervencions del porter cambrilenc Raúl, van impedir que el Pradell inaugurés el marcador. El Mediterrani per la seva part va tenir diverses ocasions per augmentar la diferència però el cinquè gol no va arribar, tot i un suposat gol fantasma d'Isidro.
El Mediterrani acaba la primera volta amb 17 punts, 49 gols a favor i 51 gols en contra, amb un balanç de 5 victòries, 2 empats i 7 derrotes.

Tennis taula

Segona Territorial
 
Cambrils "A" Autoplancha Platino 4 - Reus "A" 0
L'equip continua invicte, així com els seus jugadors Josep Pajuelo i Guillermo González, i manté totes les opcions de pujar a Primera la propera temporada.
 
Tercera Territorial, grup A
Nàstic "C" 4 - Cambrils "B" Fonda Montserrat 2
L'equip cambrilenc cedeix una posició en la classificació i se situa en tercer lloc.
L'equip del Cambrils "C" contra l'Almoster "D" es va ajornar. 

Tercera Territorial grup C
Cambrils "D" Dinamyc System 4 - Gratallops "C" 1
Amb aquesta victòria, l'equip cambrilenc segueix primer en la classificació.
 
Equips de promoció:
Cambrils "A"  Autoplancha Platino 5 - Reus "A" 0
L'equip es manté segon en la classificació. Els dos equips de promoció del grup "B" van descansar aquesta jornada.

En aquesta jornada, cal destacar les actuacions dels jugadors Albert Rodríguez a Segona; en Tercera a José Rodríguez, Sergi Pérez, Cristián Gil i en promoció, a Enric Rodríguez i Marc Marchante.

Escacs

El primer equip del Cambrils, que milita a la Preferent de Tarragona, –recordem que l’any passat va baixar de la Segona Catalana– va jugar ahir la primera ronda del Campionat de Catalunya de equips 2011, amb un desplaçament a Reus, per disputar el seu encontre contra l'Escacs Reus. El partit es va saldar amb victòria cambrilenca per un contundent resultat de 3 a 7 punts, tot i que anaven amb un jugador de menys.

El segon equip del Cambrils, que també a la mateixa categoria de Preferent de Tarragona –després d'aconseguir l'ascens la temporada anterior– va jugar a casa contra el Vilarrodona. El partit es va saldar amb derrota pels cambrilencs per 3 a 7 punts. En aquest cas, l’equip que presentaven estava sensiblement debilitat per l'absència d'alguns dels seus jugadors.

Comenta aquest article