Societat

Ramon Quintero i Joan Gil s'enduen el 9è Campionat de Botifarra de les Festes de Sant Antoni

Per Berta Ruiz

Un moment de la competició de la botifarra, el passat dissabte a la tarda a la Cooperativa Agrícola

La parella formada per Antoni Quintero i Joan Gil va ser la guanyadora del 9è Campionat de Botifarra de les Festes de Sant Antoni 2011, organitzat aquest passat dissabte a la tarda a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Cambrils. La competició d'enguany va aplegar un total de 29 parelles, les quals van disputar les diferents partides d'aquest ja tradicional campionat, emmarcat un any més en els actes festius de Sant Antoni.

Victòria de la parella Quintero-Gil

El duo Quintero-Gil es va endur el campionat amb 5 partides guanyades. Per darrere d'aquests van quedar en segon lloc: Mariano Domènech-López amb 4 partides i 220 punts, i Francisco Piqué-Francisco Comes en tercera posició amb 4 partides i 167 punts. En quart lloc, va quedar la parella mont-rogenca Rovira-Martí amb 4 partides i 144 punts, seguida de la parella formada per Anton Mendoza-Josep M. Esteve que van quedar cinquens amb 4 partides i 111 punts. Completant les deu primeres posicions del campionat van situar-se Jordi Savall i Òscar Borràs en 6è lloc, Antonio Gené i Agustí Ferraté en 7a posició, Josep Mellau i Joan Casas que van quedar vuitens, Xavi Domènech i Blasco en 9è lloc i Castellví i Agustí Massagué en desena posició.

Torneig d'escacs de Sant Antoni

Paral·lelament a la disputa del Campionat de Botifarra, també es va organitzar el Torneig d'escacs Sant Antoni 2011, a càrrec de la Unió d'Escacs Cambrils, a les mateixes instal·lacions de la Cooperativa Agrícola. David Vizcaino va endur-se la primera posició, en segon lloc va quedar Joan Caba i en tercer lloc, Manuel Tuduri. Per darrere dels tres primers classificats van quedar Joan Costa, Antoni Serrano, David Cabrero, Robert Figueras, Kilian Roca, Manuel Canaldas, Aleix Tost i Gerard Vázquez.