Cultura

La Biblioteca Municipal celebra el seu 14 aniversari amb l'entrega dels premis als Superlectors 2010 i el sorteig de la Panera Cultural

Per Berta Ruiz

Montse Parra va participar en la festa explicant un conte

Enguany, la Biblioteca Municipal de Cambrils compleix 14 anys. Per celebrar aquest aniversari, el passat divendres a la tarda es va celebrar una festa a la sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran, en la qual es van entregar els premis als Superlectors de l'any 2010, es va sortejar la Panera Cultural i es va muntar una hora del conte per als més menuts, a càrrec de la contacontes Montse Parra.

L'acte va comptar amb la presència del regidor de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Recasens– i del regidor d'Educació –Salvador Matas–, que van ser els encarregats d'entregar els diferents premis. Recasens va voler destacar l'excel·lent trajectòria de la Biblioteca Municipal de Cambrils al llarg d'aquests anys, en els quals ha rebut nombrosos reconeixements a la seva bona tasca i a l'impuls d'activitats de foment de la lectura. El regidor de Cultura també va encoratjar a tots els xiquets i xiquets a seguir fent ús de la Biblioteca, a seguir llegint molts llibres i a seguir cultivant-se, ja que "vosaltres sou el futur de Cambrils".

Els Superlectors de l'anyi sorteig de la Panera

Tot seguit es va fer l'entrega dels premis als Superlectors de l'any 2010, que reconeix aquelles persones que han fet un major nombre de préstecs durant tot l'any passat. En la categoria de lectors fins a 6 anys, el guanyador va ser Eric Aliseda Martínez amb 104 préstecs; en la categoria de 7 a 11 anys, la guanyadora va ser Daphne López Peña amb 80 préstecs; en la categoria de 12 a 17 anys, la premiada va ser Zhenshang Shao amb 40 préstecs i en la categoria d'adults, el premi va ser per a Núria Rodrigo Alonso amb un total de 102 préstecs. El premi per a l'entitat que va realitzar un major nombre de préstecs va recaure en l'escola Mas Clariana.

Després del repartiment de premis als Superlectors de 2010, es va procedir a fer el sorteig de la Panera Cultural. Enguany, es va canviar la dinàmica de l'elecció del guanyador i es va decidir repartir números entre tots els assistents a l'acte del divendres. De fet, la butlleta guanyadora es va triar en aquell mateix moment i va recaure en Maria Moreno, la qual va endur-se una panera plena de llibres, DVD's, i d'altres obsequis relacionats amb la lectura. Finalment, per tancar la tarda de festa, Montse Parra va entusiasmar els més petits amb els seus contes i històries.

Públic que va assistir a l'acte d'aniversari de la Biblioteca

Comenta aquest article