Societat

Es preveu la participació de 200 cavalls i 80 carruatges als Tres Tombs que se celebraran aquest proper diumenge

Per Redacció

Un moment dels Tres Tombs de l'any passat

Les festes de Sant Antoni, en el segon cap de setmana festiu, tenen en la celebració dels Tres Tombs un dels actes més concorreguts. Aquest proper diumenge, a partir d'un quart d'1 del matí, s'iniciarà el recorregut dels Tres Tombs en el que s'espera una participació d'uns 200 cavalls i de 80 carros de diverses mides. Els tombs seran enguany una mica més llargs i el circuit festiu s'eixampla fins el carrer de la Corona d'Aragó i ofereix el pas pel carrer de les Creus com a gran novetat. Així doncs, el recorregut dels cavalls i carruatges, amb l'encapçalament de la banda de música de la Unió Musical de Santa Bàrbara, es farà pels carrers Corona d'Aragó, Creus, Verge del Camí, Baix Camp, Jaume Ferran, Joan Maragall i avinguda de la Independència fins a enllaçar de nou amb el carrer de la Corona d'Aragó. Un cop completats els Tres Tombs, la cavalcada es dirigirà cap el port.
Al mateix temps, després dels Tres Tombs, tots els nens i nenes que vulguin pujar en un poni ho podran fer de forma gratuïta, com a gentilesa de la Hípica Castells.
Prèviament als Tres Tombs i tot just a la sortida de la missa a l'Ermita, es farà la benedicció dels animals al pati del santuari de la Mare de Déu del Camí.

Competició de Botifarra

Un altre dels actes tradicionals d'aquestes festes és la celebració del concurs de Botifarra que se celebrarà demà dissabte a partir de les 3 de la tarda a la nau central de les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola. Es farà la competició pel sistema de joc suís.
Al mateix temps, a les mateixes instal·lacions de la Cooperativa Agrícola i a partir de les 4 de la tarda es farà una competició d'escacs.
Tots els actes estan organitzats per la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Cambrils i compten amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Comenta aquest article