Informació general

L'Ajuntament organitza un curs sobre eines de gestió de conflictes per a les entitats

Per Redacció

El Departament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Cambrils ha obert el termini d'inscripció per a un nou curs sobre eines de gestió de conflictes per a entitats. Les sessions formatives es faran els dies 9 i 23 de febrer, i 23 de març, i 6 d’abril, de 19 a 21 hores, al Centre Cívic Les Basses.

El curs, que s'emmarca en el programa "Convivència de butxaca", compta amb la col·laboració del Projecte Educatiu de Ciutat. Pretén educar en habilitats, incidint en la prevenció i gestió de conflictes. Es tractaran diverses tècniques per treballar en habilitats per a la convivència com l'autoconeixement propi, l'autoestima, la regulació emocional, la presa de decisions responsable, l'empatia i les habilitats socials i de comunicació. Les sessions estan dirigides especialment a membres d'entitats amb tasques educatives, des d'agrupaments escoltes, clubs esportius o ampes fins a entitats de lleure, culturals i cíviques que treballin amb infants i joves.

Les persones interessades s'hi poden apuntar gratuïtament anant a la recepció del centre cívic Les Basses, trucant al Departament de Participació Ciutadana (977 794579, extensió 3302), o enviant un correu electrònic a participacio@cambrils.org. En anteriors sessions formatives del Departament de Participació Ciutadana, seguint el pla de treball per a la dinamització del teixit associatiu del municipi, ja s'ha treballat com constituir una associació, com elaborar el pla estratègic de l'entitat, la comunicació i l'actualització de la pàgina web.

Comenta aquest article