Informació general

Cambrils recull la bandera de l'estació nàutica a Fitur

Per Berta Ruiz

Els municipis representants de l'Estació Nàutica Salou-Cambrils-Mont-roig/Miami Platja-Vandellòs/l'Hospitalet amb la bandera

En el marc de Fitur (Fira Internacional de Turisme de Madrid), que ahir es va inaugurar a les instal·lacions de Feria de Madrid, es va fer l'acte d'entrega de les banderes d'estació nàutica a tots els ajuntaments que formen part de la xarxa d'estacions nàutiques de l'Asociación Española de Estaciones Náuticas. L'acte va reunir els alcaldes i representants de la trentena d'estacions nàutiques que estan repartides per la costa espanyola, des d'Andalusia, les Illes Balears, Canàries, Catalunya, Astúries, Múrcia i la Comunitat Valenciana. Hi va ser present el president de TurEspaña –Antonio Bernabé–, el president de l'Asociación Española d'Estaciones Náuticas (AEEN) –Joan Campolier– i el gerent de l'AEEN, Rafel Moreno.

Cambrils, com a seu d'estació nàutica, hi va ser present juntament amb la resta de municipis que coformen l'Estació Nàutica de Salou-Cambrils-Mont-roig/Miami Platja-Vandellòs/l'Hospitalet. L'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, acompanyat de la resta d'aquestes poblacions de la Costa Daurada, va recollir la bandera simbòlica que indica que el municipi és seu i membre d'aquesta xarxa que organitza activitats marítimes de tot tipus.

Sobre aquesta entrega, el president de l'Estació Nàutica Salou-Cambrils-Mont-roig/Miami Platja-Vandellòs/l'Hospitalet –Manel Basquens– comentava a Revista Cambrils Diari Digital que, "aquest és un acte simbòlic molt important de reconeixement als quatre municipis que són els protagonistes de l'Estació Nàutica. Un acte de poder aixecar una bandera a cada ajuntament i a cada mastil de patronat com a destinació d'estació nàutica". Quant a balanç de la darrera temporada d'activitats, Basquens va explicar que des de l'Estació Nàutica s'han tornat a incrementar les vendes directes en destí i les activitats organitzades per a grups també ha crescut. Segons va dir, "estem en una situació complicada, però els números són positius, estem contents dels resultats de l'Estació Nàutica". Per aquest 2011, Basquens va dir que la principal novetat serà el canvi de gerència de l'estació, ja que després de tres anys al capdavant, Joan Carbonell deixa el càrrec per qüestions personals. A principis del mes vinent s'incorporarà el nou gerent, el nom del qual es farà públic properament.

Comenta aquest article