Informació general

Trobada entre les executives locals del PSC de Cambrils i de Salou per compartir experiències

Per Redacció

Un moment de la trobada entre les executives del PSC de Cambrils i de Salou, el passat dijous a la seu del PSC de Salou

En el marc de les trobades, que periòdicament realitza l'executiva del PSC amb d'altres agrupacions de poblacions veïnes, el passat dijous 13 de gener a la tarda va tenir lloc una trobada entre les executives socialistes de Cambrils i de Salou, al local de la formació salouenca al carrer de la Via Aurèlia.

En aquesta trobada, el primer secretari del PSC de Cambrils –Robert Benaiges– i el primer secretari del PSC de Salou –Toni Brull– van compartir amb diversos components d'ambdues executives les seves reflexions a l'entorn del moment preelectoral. En el debat posterior, es van compartir experiències de treball municipal i de comunicació, i van sorgir iniciatives de col·laboració entre les dues agrupacions, donat el veïnatge de les dues poblacions i les característiques i necessitats similars dels municipis.

Al final de la trobada, tant Robert Benaiges com Toni Brull van qualificar-la de molt positiva i enriquidora, i van convidar-se mútuament a participar en les properes activitats organitzades per cadascuna de les agrupacions.

Comenta aquest article