Informació general

Comunicat del PSC de Cambrils: "S'ha de voler escoltar"

Aquest divendres dia 14 de gener, l’Agrupació Socialista de Cambrils va celebrar la primera assemblea ordinària del 2011. Un dels punts de l’ordre del dia va ser l’informe del Primer Secretari i Alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, sobre la situació actual de l’Agrupació en referència a l’expulsió del Sr. Oliver Klein del Grup Municipal Socialista i de la seva suspensió cautelar de militància.

L’assemblea és l’òrgan sobirà de l’Agrupació, on afiliats i simpatitzants oficials, tenen el dret d’expressar-se lliurement i debatre sobre tot allò que creguin convenient. Expressar-se lliurement dins d’un ordre i una educació, que sempre han caracteritzat les assemblees del Partit Socialista. Aquest dia, però, un grup reduït de simpatitzants i afiliats, que havien demanat insistentment explicacions sobre la destitució del Sr. Klein, van assistir a l’assemblea amb l'única intenció de boicotejar la reunió, increpant i insultant des del primer moment a la resta d’assistents.

És curiós que s’autodenominin demòcrates aquells que exhibeixen formes i actituds totalitàries, acusant precisament d’allò que exerceixen. Van decidir marxar de l’assemblea sense escoltar els fets que havien portat a la destitució i suspensió de militància del Sr. Klein, potser perquè el que realment els interessava era crear el soroll mediàtic necessari per mantenir-se durant un temps com a notícia.

Curiós també que de l’anomenada “legió de militants”, només assistissin una vintena d’un total de 98 que formaven l’assemblea. Curiós també que en marxar cridant, fora al carrer hi haguessin periodistes pendents de declaracions incendiàries que sobrepassen el ridícul des de fa temps. L’assemblea però, una vegada van marxar els sabotejadors, va continuar de manera ordenada, com sempre, i el Primer Secretari va donar compte dels fets ocorreguts per prendre les difícils decisions dels últims temps.

I va ser al final, en el torn de precs i preguntes, quan la democràcia es va manifestar de manera intensa. Dos afiliats que es van presentar com amics del Sr. Klein van dir públicament que ara ja tenien les dues versions i que podien jutjar amb total coneixement. Es tractava d’això, no? Per què no es van voler quedar a les explicacions, doncs? Tenien por de quedar-se sense arguments per recolzar el seu “líder”?

L’assemblea doncs, no va ser una assemblea més; va ser l’assemblea que va demostrar la cohesió i fortalesa de l’Agrupació del nostre Partit, més unit que mai davant les necessitats que tenen els ciutadans de Cambrils. Perquè aquesta és la nostra raó de ser i no una altra.

Comenta aquest article