Informació general

Carme Cros, candidata del PP a les properes eleccions municipals

Per Lluís Rovira i Barenys

Carme Cros, en un moment del ple del passat 30 de novembre

L'alcaldable del PP a Cambrils a les eleccions municipals del proper 22 de maig serà Carme Cros. Aquesta serà la segona vegada que Cros figuri al capdavant de la llista del PP després que en les eleccions del 2007 l'encapçalés per primera vegada. El nomenament l'ha fet el Comitè Electoral del Partit Popular de Catalunya i això, tal i com ha manifestat Carme Cros a Revista Cambrils Diari Digital, "significa que s'ha valorat la feina feta al front del partit i a l'Ajuntament de Cambrils, per part de tots els que ens han donat suport".
Cros afronta aquest nou repte amb molta il·lusió "donades les perspectives de formar part d'un futur govern de Cambrils". A partir d'aquest moment, el PP local formarà un equip de campanya que perfili el programa polític i les actuacions a desenvolupar de cara a la precampanya i la campanya electoral. Properament també, es constituirà el Comitè Electoral local que és qui anirà configurant la llista electoral del PP.

El Comité Electoral del Partit Popular de Catalunya també ha fet públics els candidats del PP a altres poblacions de més de 20.000 habitants del Camp de Tarragona. Així doncs, l'alcaldable del PP a Reus serà Alícia Alegret que substitueix a Miquel Àngel López Mallol. D'altra banda, el cap de llista del PP a Vila-seca és Jordi Camarasa i el de Valls Francesc Caballero.

Comenta aquest article