Informació general

Detingut l'home que va violar una dona al pàrquing Mas d'en Moretó del costat de la riera d'Alforja

Per Raquel Samaniego

Aspecte del pàrquing del Mas del Moretó, prop del supermercat Mercadona

Ja es troba a la presó l'home de 51 anys que, el passat 3 de gener, va violar una dona a Cambrils. Els Mossos d'Esquadra han confirmat a Revista Cambrils Diari Digital la detenció d'aquest cambrilenc que en els últims dos mesos ha perpetrat una violació amb furt i, suposadament, tres robatoris a la força amb assetjament sexual. En el cas més recent, el violador, tal com hauria fet en les tres anteriors ocasions, va posar un ganivet al coll d'una dona, d'entre 45 i 50 anys, a la sortida del supermercat Mercadona de l'avinguda de l'Adelaida, sobre les 19.30 hores de la tarda del passat 3 de gener. L'home va obligar-la a entrar al cotxe, que estava estacionat a l'aparcament habilitat a la zona del Mas del Moretó, i la va obligar a desplaçar-se a un dels racons més foscos del pàrquing. En un primer moment, l'home va robar-li la cartera i totes les targetes de crèdit —ja que va exigir a la víctima el número secret—, per finalment violar-la.

Després de la violació, el detingut va anar a extreure diners de la targeta a una entitat bancària, on va ser enregistrat per les càmeres de seguretat. Segons han confirmat els Mossos, l'atracador va poder ser detingut gràcies al dispositiu muntat arran dels fets i al fet que intentés tornar a treure diners d'un altre caixer, dies després, sense aconseguir-ho.

Els assetjaments sexuals

El detingut també és sospitós d'haver comès assetjaments sexuals ara fa un parell de mesos. El primer delicte es va produir pels volts del mes de novembre, al barri de la Llosa, quan una dona també de mitjana edat va ser sorpresa pel detingut al mig del carrer. En aquest cas, com als dos següents, l'home va amenaçar-la amb un ganivet al coll i la va obligar a donar-li tots els diners per, després, assetjar-la sexualment. Tant aquesta dona com les altres tres asseguraven que el violador anava begut en el moment del delicte. Ara, tot i que està a la presó de manera provisional, caldrà esperar una data per la celebració del judici.

Comenta aquest article