Cultura

La Biblioteca Municipal de Cambrils és premiada en el concurs d'animació lectora "María Moliner"

Per Redacció

La Biblioteca Municipal de Cambrils ha estat premiada un any més pels seus projectes de foment de la lectura

La Biblioteca Municipal de Cambrils ha estat premiada, aquest 2010, al concurs d'animació lectora "María Moliner", que cada any convoquen el Ministerio de Cultura, la Federación de Municipios y Províncias i, que des de l'any 2002, també compta amb la col·laboració de la Fundación Coca-cola España.

Deu biblioteques catalanes premiades

Aquest es tracta d'un concurs adreçat a les poblacions de menys de 50.000 habitants, que premia els millors projectes i activitats de foment de la lectura per a infants i joves. Enguany s'havien presentat a la convocatòria 414 biblioteques, i de tots els projectes només es van seleccionar 300. A Catalunya han estat premiades deu biblioteques, de les quals dues pertanyem a la demarcació de Tarragona: la Biblioteca de Tortosa que ha rebut un premi de 12.000 euros i la Biblioteca de Cambrils que ha estat premiada amb un lot de 200 llibres infantils i juvenils, seleccionats d'entre les novetats de l'any.

Reconeixement al projecte "Formar? Informar? Aquesta és la qüestió"

El projecte de la Biblioteca de Cambrils que ha obtingut aquest reconeixement s'anomena "Formar? Informar? Aquesta és la qüestió", un projecte sobre l'oferta formativa que la biblioteca adreça a tots els centres educatius de la ciutat i que incorpora visites, servei de préstec de documents, estada a l'empresa, etc. La biblioteca cambriilenca ja ha participat en diverses convocatòries i els projectes que han rebut reconeixement han estat: "Cuentos en acción" (2003), "Viajando con cuentos" (2005), "Biblioteca d'estiu" (2008), "Tot a un clic!" (2009). Al llarg d'aquest 2011, la Biblioteca Municipal de Cambrils rebrà el lot de llibres d'aquest premi.

Comenta aquest article