Societat

El Cap d'Any Jove es reprèn amb força al Palau Municipal d'Esports

Per Redacció

Aspecte del Palau Municipal d'Esports la nit del Cap d'any

Després que l'any passat no se celebrés la revetlla jove de Cap d'Any a Cambrils, el passat divendres 31 de desembre, el Palau Municipal d'Esports va acollir la festa de Cap d'Any Jove –organitzada per l'àrea de Joventut de l'Ajuntament– per donar pas al nou any. Passada la mitjanit, cap a dos quarts d'una de la matinada, es van obrir les portes del recinte i es va donar pas a la festa, la música i l'animació a càrrec del grup La Glamour Band. La banda va oferir un ampli repertori de música retro amb cançons dels anys 70, 80 i 90, tocant sense descans i animant al nombrós públic que va reunir-se. La vetllada va ser molt animada i a més, els cantants de la banda van participar en la festa posant-se diferents disfresses.
També cal destacar que a l'entrada del pavelló, es van repartir uns adhesius amb unes frases nadalenques. El joc consistia en buscar l'altra persona dins del pavelló que portava l'adhesiu per completar la frase. Un cop reunides les dues parts, calia anar a la barra on es repartien unes butlletes. Un cop va finalitzar la música de La Glamour Band es va realitzar un sorteig que consistia en una esquiada.

Després d'això, va seguir la festa amb la música de DJ Kiko, el qual va punxar música comercial, rumba i d'altres estils fins ben entrada la matinada del primer dia de l'any 2011. Recordem que l'any passat no va celebrar-se aquesta festa de Cap d'Any a Cambrils. Fa dos anys va fer-se al Palau Municipal d'Esports i fa tres va organitzar-se en una carpa muntada al pàrquing de l'Horta de Santa Maria.

La Glamour Band va animar la nit amb la seva música i les seves interpretacions

Un altra dels moments de l'actuació de la Glamour Band

Comenta aquest article