Cultura

La Teca Teatre representa 'Fuita' de Jordi Galceran amb un gran èxit de públic

Per Jordi Moreno

Un moment de la representació de l'obra Fuita, a càrrec de la Teca Teatre

Ahir diumenge a les 7 de la tarda, la sala del Casal Parroquial de Sant Pere va tornar a registrar un ple absolut amb la representació de ‘Fuita’ per la Teca Teatre de Cambrils. L’obra posada en escena pertany a Jordi Galceran, dramaturg i guionista conegut internacionalment pel ‘Mètode Grönholm’. Com és de costum la Teca va fer l’estrena de la mateixa el passat dia de Nadal al vespre.

‘Fuita’ és una comèdia de gairebé dues hores de durada amb només cinc actors sobre l’escenari. Isidre Galí, interpretat per Joan Francesc Cerrato, és un conseller d’Indústria esquitxat per un escàndol urbanístic. A les portes del suïcidi una venedora, interpretada per Carme Pascual, irromp a la seva vida i evita la tragèdia. En una obra on no tot és el que sembla apareixen en escena també una prostituta (Montse Parra), un assassí professional (Pep Pellicer) i una vella bavosa (Elisabet Capella).

Malgrat que al principi de l’espectacle es va avisar de l’inesperada afonia d’algun dels actors, aquesta va ser gairebé imperceptible i al marge d’alguns problemes tècnics de so durant la segona part, la representació es va desenvolupar amb total normalitat amb un públic totalment entregat a aquesta trama d’entrellat.

Comenta aquest article