Esports

El CFS Mediterrani guanya al Salou FS per 3 a 1 en un partit ajornat disputat ahir al Palau Municipal d'Esports

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del Mediterrani disputat al Palau Municipal d'Esports, aquest passat mes d'octubre

El CFS Mediterrani G.Sirvent va vèncer ahir al Salou FS per 3 a 1, en un partit ajornat disputat al Palau Municipal d'Esports. L'equip cambrilenc va aconseguir una treballada victòria, amb la qual se situa a una nova sola victòria de superar a diversos rivals que el precedeixen en la classificació.

El partit no va començar gaire bé per als interessos del Mediterrani, ja que la nova incorporació de l'equip –Isidro– es va lesionar en l'escalfament i no va poder debutar amb l'equip. Durant la primera part, el domini del joc va ser per a l'equip visitant, però la solidesa defensiva de l'equip cambrilenc i les meritòries intervencions del seu porter van fer que aquest domini no es reflectís en el marcador. Per la seva part, el Mediterrani tampoc va mostrar gaire perill en atac fins als darrers minuts de la primera part. Després d'un primer gol visitant mitjançant un doble penal, Fran va aconseguir l'empat gràcies a un fort xut que va entrar per l'escaire dret de la porteria visitant. Abans del descans, un contraatac culminat per David van fer que el Mediterrani marxés al descans amb l'avantatge de 2 a 1.

En la segona part, la tònica del partit va ser la mateixa, però amb la diferència que els salouencs no van veure la porteria rival en cap moment gràcies a la bona defensa dels locals, els pals i les bones aturades del porter del Mediterrani. Per la seva part, l'equip de Cambrils creava molt perill al contraatac, i en un d'aquests arribava el tercer gol obra de Marce. Amb el 3 a 1 ja no es va tornar a moure el marcador.

El Mediterrani ja suma tres victòries aquesta temporada i dues consecutives, cosa que ha fet tornar la confiança i les ganes a l'equip per a seguir escalant posicions i situar-se en una zona més còmoda de la classificació.

Comenta aquest article