Albert Blanch i Miguel Àngel Sarlé, representants del Cambrils Club Natació als campionats de Catalunya d'hivern

Albert Blanch nedant a la piscina del CN Tarraco, el passat mes de novembre

Els dies 18 i 19 de desembre es van disputar a Granollers els Campionats de Catalunya d'hivern en piscina de 25 metres –piscina curta– amb nedadors de la categoria júnior. Precisament, el Cambrils Club Natació va portar a l'Albert Blanch –nascut l'any 1994– i a Miguel Àngel Sarlé –nascut l'any 1994– sota la direcció tècnica de Manel Zúñiga com a entrenador.

Dos cambrilencs als campionats de Catalunya d'hivern

El campionat es va disputar en dues jornades de dues sessions cadascuna per equilibrar el repartiment de les diferents proves on s'havien classificat els nedadors de l'àmbit territorial català. Precisament, a la primera sessió del dissabte 18, els nedadors cambrilencs van participar a la mateixa prova, als 50 metres lliures masculí on l'Albert Blanch va ser 16è amb un registre de 26”94 i Miguel Àngel Sarlé va assolir la 22ena posició amb un registre de 27”67. A la sessió de la tarda, tots dos van participar en proves diferents: Miguel Àngel Sarlé va participar als 200 metres lliures masculí assolint la 19ena plaça amb 2’15”56, i el seu company, Albert Blanch va acabar 10è a la prova dels 200 metres estils masculí amb 2’22”78.
La jornada de diumenge, va ser la més interessant ja que pel matí Blanch va obtenir la 6ena millor posició de tot Catalunya a la prova dels 400 metres estils amb un registre de 5’11”11, mentre que per la tarda, Sarlé va participar a la prova dels 100 metres masculí finalitzant el 18è amb un registre de 1’01”49. El campionat va finalitzar amb tots dos nedadors locals enfrontats a la prova dels 100 metres estils masculí amb la 11ena posició de Blanch (1’07”14) i molt properament una 16ena posició per part de Sarlé (1’09”88).

Miguel Àngel Sarlé a l'esquerra de la imatge i Albert Blanch a la dreta de la imatge, entrenant amb els seus companys del Cambrils Club Natació