Espectacle familiar d'humor "Hotel Flamingo" amb Clownic

Divendres 29 d’octubre. 21h  

‘Hotel Flamingo’. Clownic  

Amb  Edu Méndez, Carles Bigorra i Gerard Domènech. Espectacle  familiar (humor)  

Hotel Flamingo és el particular homenatge de Clownic als seus pares teatrals, el Tricicle. Clownic va ser creat pel famós trio català i durant molts anys va representar els seus espectacles allà on ells no podien arribar. Fa 10 anys Clownic va començar a fer els seus propis espectacles i ara que Tricicle ha anunciat la seva retirada ha arribat el moment de retre'ls-hi aquest homenatge i agrair tot allò que han heretat d’ells.   

L'antic Hotel Flamingo vol reobrir les portes. El nou director i propietari sempre ha estat un visionari dels negocis. Per aquest motiu té la gran idea d'obrir les portes de l'hotel en plena pandèmia. Està totalment convençut del gran èxit de l'Hotel Flamingo. Inspirats en la imatge dels personatges principals que la sèrie "Tres estrelles" ens va deixar gravada a la retina quan érem petits, Clownic ha creat aquest espectacle que ens situa en la recepció d'un hotel que fa anys i panys que va viure el seu millor moment.  Segueix amb l'objectiu de fer riure el públic cada 10 segons amb un ritme trepidant, aquest cop darrere del taulell de la recepció de l'Hotel Flamingo.  

Les entrades anticipades es poden adquirir des d’avui mateix al preu de 10 euros a la plataforma www.entradium.com. També s'ha creat un abonament de 30 euros que dona dret a les quatre funcions a la mateixa plataforma. A la taquilla del Teatre del Casal, el dia de la funció, el preu de cada entrada serà de 12 euros.  

A les 21:00 h / Cicle de teatre Escena Cambrils

Municipi
Cambrils
Adreça
Plaça de l'església de Sant Pere
Lloc
Casal parroquial de l'Església de Sant Pere