1a Trobada Papallones organitzada per l'Associació Papallones

1a Trobada Papallones, organitzada per l’Associació Papallones, –l'entitat cambrilenca que promou una criança dels nens basada en el respecte mutu, la comunicació, l’afecte i l’autoregulació–.

Les activitats –gratuïtes i obertes a la ciutadania– s'iniciaran a les 17 hores amb una benvinguda que anirà a càrrec de l’equip responsable del programa "El vol de les papallones" que s’emet mensualment a Ràdio Cambrils.

A les 17:15 h es faran dues activitats: per un costat, la xerrada "Viure un embaràs, part i postpart acompanyat" a càrrec de Zeresh Altork i un taller de ioga titulat "Cuidar-nos per poder cuidar" que impartirà Salou Studio Pilates.

Des de les 17:30 h i fins a les 19 h els assistents tindrà lloc la Taula de Recursos i material educatiu per acompanyar la sexualitat durant la infància, que anirà a càrrec de Miriam Leiva.

A les 18 hores serà el torn de Lizy Zelada i Natalia Mendoza, que seran les ponents de la conferència "Explorant una mirada diferent cap a la infància".

La 1a Trobada Papallones clourà amb dues activitats més que es duran a terme a les 18:30 h: un taller de qigong i mindfulness titulat "Allà on centro l’atenció, centro la meva energia" a càrrec de María José Calvo i la narració d’un conte infantil per a la canalla.

A les 17:00 h / Trobada

Municipi
Cambrils
Adreça
Avinguda del Castell de Vilafortuny, 33
Lloc
Centre Cívic de Vilafortuny