Festa del 10è aniversari del Banc del Temps

La festa del desè aniversari començarà a les 10.30 hroes amb una benvinguda, el lliurament d’unes ceràmiques festes exprés per a l’ocasió i el reconeixement a les persones fundadores de l’entitat: Pepita Ferrando, Julia Garcia, Justo Muñiz i , a títol pòstum, Francesc Mur. 

A continuació, a les 11:30 hores començarà la representació “El temps dels contes contats” a càrrec d’Elisabeth Ulibarri, que ha seleccionat diverses històries relacionades amb el Banc del Temps i la solidaritat: “Les armes de bagatel·la: en un país sense diners”, “El jardí de flaira nas: els veïns s’organitzen en comunitat”, “l’home que plantava arbres: feines solidàries” i “L’Emili Brown: consumisme innecessari”.

Per acabar, a les 12:30 hores els artistes Jordina Ros i Pere Estadella oferiran una acció performàtica participativa en la qual les persones participants establiran relacions emocionals i afectives en forma de records. Les persones que hi vulguin participar cal que portin un objecte de mida mitjana que tingui una càrrega emocional però que se’n puguin desfer i intercanviar-lo.

A més, entre les 10 i les 12 hores hi haurà zona de vermut i tapes a càrrec de Cambrils Coqvinària, un punt informatiu sobre el Banc del Temps i l’exposició de fotografies “Estones compartides”.

 

A les 10:00 h / Festa

Lloc
Parc del Pescador