Cultura

Art

El mural del Barri de l'Eixample avança a bon ritme

Una de les parts ja està gairebé finalitzada i està previst que la obra completa es doni per acabada la setmana que ve

Per Andreu Dalmau

Una de les parts de l'obra està pràcticament enllestida
Una de les parts de l'obra està pràcticament enllestida | Andreu Dalmau

Els veïns del barri de l'Eixample estan encantats amb l'obra que d'aquí poc decorarà la cantonada del carrer de Sant Isidre amb carrer de General Prim. Contemplar l'evolució de l'obra s'està convertint en el seu passatemps preferit cada cop que creuen aquesta cantonada. “Us està quedant molt bé!”, felicita un dels vianants.

El mural, que es va començar a pintar la setmana passada, recorda edificis icònics, l'esperit, la gent i els negocis tradicionals del veïnat. Les artistes encarregades de pintar-lo, tots elles alumnes del cicle d'Arts Aplicades al Mur de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona, han col·laborat amb l'Associació de Veïns del barri de l'Estació per acordar-ne el disseny.

Tots les artistes són alumnes del cicle d'Arts Aplicades al Mur de l'Escola d'Art i Disseny (Fotos: Andreu Dalmau)

 

Aquest obra es va començar a pintar la setmana passada sota la supervisió de l'artista iraquià establert a Cambrils Kamal Sultan. Una de les parts de l'obra, on hi apareix pintada l'Ermita de la Mare de Déu del Camí, ja està pràcticament enllestida. Ara falta acabar els altres dos terços del mural on hi apareixeran l'antiga estació de tren i una escena amb nens jugant. La darrera part de l'obra recorda els logotips de negocis típics i entitats del barri. Tot el disseny s'ha fet en blanc i negre per destacar el valor dels temps passats i de la memòria.

La darrera part de l'obra recorda els logotips de negocis típics del barri (Fotos: Andreu Dalmau)

Comenta aquest article