Informació general

Aparcament

L'Ajuntament adapta dos aparcaments dissuasius amb un total de 170 places

Aquests pàrquings a la Llosa i a Cambrils Badia se sumaran als de la rotonda de l'antiga N-340 i la Fontcoberta, que estaran llestos abans de l'estiu segons el consistori

Per Redacció

Un dels aparcaments s'ubica a l'avinguda de Bèlgica, al costat del Pàdel Cambrils
Un dels aparcaments s'ubica a l'avinguda de Bèlgica, al costat del Pàdel Cambrils | Cedida

L'Ajuntament descongestionarà la manca d'aparcaments amb l'adaptació de dos nous pàrquings a les afores. Aquests aparcaments s'ubicaran al carrer de Miguel Hidalgo, a la Llosa, i a l'avinguda de Bèlgica, darrere de Cambrils Badia; i tindran una capacitat de 100 i 70 places respectivament.

Abans de l'estiu està previst que també s'adaptin dues grans zones d'aparcament més que aportaran un miler de places per a vehicles: al costat de la rotonda de l'antiga N-340 i a la Fontcoberta. Aquests pàrquings dissuasius, tal com apunten des del consistori, estan pensats pels turistes i tenen l'objectiu de descongestionar les zones de la ciutat més cèntriques, actualment amb dèficit d'aparcament.

Al pàrquing de Miguel Hidalgo s'hi pot accedir des de carrer d'Orquídies i carrer de Josep Iglèsies, just a tocar de la Vila Romana de la Llosa. Es troba a cinc minuts caminant de la platja de la Llosa i a dotze minuts del Parc del Pescador. Des del pàrquing de l'avinguda de Bèlgica, a tocar del Pàdel Cambrils, es podrà arribar al Pi Rodó en deu minuts i a la Rambla del Regueral en dotze minuts.

Pàrquing al carrer de Miguel Hernández (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article