Societat

Equipaments

Es reobre el bar-restaurant del Casal de la Gent Gran amb una nova concessió

L'establiment estava tancat des de finals del passat mes de desembre i durant aquests dos mesos i mig de tancament s'hi han fet obres de manteniment i de reforma

Per Redacció

Aspecte exterior de les instal·lacions del Casal Municipal de la Gent Gran
Aspecte exterior de les instal·lacions del Casal Municipal de la Gent Gran | Cristina Sierra

El Casal Municipal de la Gent Gran va reobrir, ahir dijous, el bar-restaurant, amb un nou adjudicatari al capdavant del servei. Arran de la nova licitació, el contracte s'ha adjudicat a Miguel Ángel Trujillo Garcia, que ha obtingut la concessió del servei pels propers quatre anys. El bar-restaurant del Casal havia tancat portes el passat 24 de desembre, ara fa dos mesos i mig, després que l'empresa que el regentava havia demanat la rescissió del contracte, argumentant problemes personals, segons va comentar la regidora de Benestar Social, Teresa Recasens, en el ple del passat 22 de desembre.

Menú diari i descompte als jubilats

El bar-restaurant del Casal de la Gent Gran ofereix un menú diari de 12 euros. Tal com estipula la concessió de l'Ajuntament, tant sobre aquest preu com per a tots els productes consumibles que se serveixin, s'aplicarà un 20% de descompte a les persones usuàries del Casal i persones jubilades majors de 65 anys (caldrà presentar DNI).

L'alcalde, Alfredo Clúa, i la regidora de Benestar Social, Teresa Recasens van visitar ahir les instal·lacions del bar-restaurant i van poder comprovar les reformes i treballs de manteniment que s'hi han fet durant aquest interval de temps que l'establiment ha estat tancat.

Cal recordar que la licitació d'aquest servei no ha estat mai senzilla, ja que, abans que se'n fes càrrec l'empresa que va cessar a finals de desembre, el concurs havia quedat desert dues vegades perquè ningú volia encarregar-se de la reforma necessària per reobrir el restaurant. Vist el poc èxit d'aquestes dues licitacions –2017 i 2018–, el consistori es va haver de fer càrrec d'unes obres per valor de gairebé 53.000 euros per reformar i ampliar la cuina del local. En total, el bar va estar tancat dos anys i mig, però, el 2019, es va poder reobrir el restaurant, un equipament que va ser un referent durant anys per desenes de ciutadans de la tercera edat que dinaven al local diàriament per un preu mòdic.

L'alcalde i la regidora de Benestar Social van fer, ahir, una visita a les instal·lacions (Foto: cedida)

 

Comenta aquest article