Societat

Carnaval

Esclat festiu en una rua de carnaval amb força participació (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

Setze comparses i més de 1.600 persones van demostrar tenir moltes ganes de festa en una rua que va sortir del passeig d'Albert i va recórrer el centre de la població

Per Andreu Dalmau

La rua va sortir del passeig d'Albert per baixar cap el passeig la Salle
La rua va sortir del passeig d'Albert per baixar cap el passeig la Salle | Lluís Rovira i Barenys

Setze comparses de molts estils diferents i més de 1.600 persones van omplir els carrers de Cambrils de festa ahir per la tarda. En la primera edició organitzada per la Colla Jove, la rua de Carnaval va recuperar el recorregut tradicional després que l’any passat es fes la sortida des de la platja del Regueral.

La festa va arrencar a les 18 hores des del passeig Albert i les diverses carrosses van baixar pel passeig la Salle al llarg de la riera. La novetat va ser que, el seguici, després de creuar la riera pel pont del carrer Tramuntana, es va endinsar a la rambla de Jaume I per primera vegada des que va ser remodelada. El recorregut va continuar fins la rotonda del Club Nàutic i després pel passeig Miramar, el passeig de les Palmeres i amb l’acabament a l’avinguda de l’Horta de Santa Maria.

Centenars de persones van aguantar el fred i el vent que va bufar al llarg de la tarda i van gaudir des dels marges del recorregut de les disfresses dels membres de les diverses carrosses. Bombers, OVNIS, minions, taurons, astronautes, personatges de Peter Pan, Aladdin, Mario Bros, ABBA... Moltes tipologies diferents amb únic comú denominador: les ganes de festa. Les colles van desfilar en el següent ordre: Colla Festera, Nou Cambrils, Colla Tracatrà, AFA Joan Ardèvol, AFA Vidal i Barraquer, AFA Mas Clariana, AFA La Bòbila, AFA La Marinada, AFA Escola Cambrils, AFA Guillem Fortuny, La Teca, Xiquets de Cambrils, Colla Trapella, Club Bàsquet Cambrils, Taller 9 i Colla Jove.

Per la nit, la disbauxa va continuar a l’Ateneu Juvenil, on es va celebrar la Festa Jove, amb música a càrrec dels DJ Toni, Dimuca i Osmi, fins les 5 de la matinada.

La festa va continuar a l'Ateneu Juvenil (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades