Societat

Entitats

La Peña Madridistas Cambrils celebra el seu primer aniversari

Prop d'una cinquantena persones, entre penyistes i acompanyants, assisteixen al sopar a la Fonda Montserrat

Per Redacció

Penyistes i acompanyants al sopar de celebració de l'entitat
Penyistes i acompanyants al sopar de celebració de l'entitat | Cedida

La Peña Madridistas Cambrils va celebrar, el passat divendres 1 de desembre, el seu primer aniversari amb un sopar de germanor. Un total de 49 persones, entre socis i acompanyants, van assistir a aquesta festa a la Fonda Montserrat que també va servir com a sopar de Nadal.

Durant la vetllada es van fer diferents sortejos, entre ells, una samarreta signada per tota la plantilla del Reial Madrid. També es van passar dos vídeos amb les felicitacions del capità del primer equip de futbol, Nacho Fernández, i del periodista, subdirector del diari As i tertulià del programa El Chiringuito de Jugones, Tomás Roncero.

Tampoc va faltar el clàssic pastís per celebrar aquest primer any des de la creació de la penya després d'un procés "llarg i feixuc" com va explicar el seu president, Joan Maria Artigau, en una entrevista a revistacambrils.cat. "La penya ha nascut per agermanar tot el madridisme de Cambrils, perquè hi ha molts aficionats –encara que no ho sembli– i sembla que cadascú gaudeixi les victòries o pateixi les derrotes sempre en silenci. Volem agermanar el madridisme per ajuntar-nos, celebrar, veure els partits", va expressar.

El sopar es va fer a la Fonda Montserrat el passat 1 de desembre

 

Comenta aquest article