Societat

Entitats

Alfred Sarrà, nou president de l'AAA la Salle

El nomenament es va fer ahir, en el decurs d'una assemblea extraodinària en la que Alfred Sarrà relleva Salvador Olivé que portava un any i quatre mesos al càrrec

Per Lluís Rovira i Barenys

Salvador Olivé i Alfred Sarrà, un cop consumet el relleu a la presidència de l'AAA la Salle, ahir a l'assemblea de l'entitat
Salvador Olivé i Alfred Sarrà, un cop consumet el relleu a la presidència de l'AAA la Salle, ahir a l'assemblea de l'entitat | Lluís Rovira i Barenys

Alfred Sarrà és el nou president de l'Associació d'Antics Alumnes La Salle i agafa el relleu de Salvador Olivé que ocupava el càrrec des del mes de març de l'any passat. El relleu es va produir ahir al matí en el decurs de l'assemblea extraordinària que es va celebrar a les dependències de l'edifici la Salle i que va comptar amb la presència de prop d'una cinquantena de socis de l'entitat. L'única candidatura presentada, formada per 26 persones, estava encapçalada per Alfred Sarrà Pallejà com a president; Montserrat Martí Morell i Alexis Domènech Nogués com a vicepresidents; Jordi Sànchez Pujals com a secretari i Jaume Gila Pliego, com a tresorer. Els 21 vocals de la nova junta són: Ricard Borràs Marco, Domingo Capafons Vidal, Pedro José Coronado Sánchez, Josep M Crusells Ferré, Miguel Ángel Díaz Naharro, Joan M. Franch Gené, Albert Fuster Ramon, Jordi Gallardo Capella, Joan Gavaldà Fornós, Joan Carles Llobet Martí, Francesc Matas Perramon, Pere Mas Trilla, Joan M Massagué Pérez, Pedro Maria Moreno Carrasco, Carlos Nolla Iriarte, Josep M Pallisé Rovira, Miquel Pijoan Domínguez, Joan Anton Plana Muñoz, Francesc Pujals Borràs, Josep M Riba Sarrà i Jorge Rubio Granell.

Crisi a l'entitat, l'any del 70è aniversari

La convocatòria de l'assemblea extraordinària va venir donada per una crisi a l'entitat motivada per la dimissió de la majoria dels membres de la fins ara junta directiva. Aquesta dimissió massiva es va formalitzar en el decurs de la reunió de junta del passat 20 de juliol i la decisió immediata del president, com a conseqüència d'aquest fet, va ser la de dissoldre la junta i obrir un període electoral d'un mes per tal d'elegir un nou equip al capdavent de l'entitat. A l'hora de la veritat només hi ha hagut una candidatura presentada que és la que, ahir, es va emportar la majoria dels vots; 60 a favor, 7 en contra i una abstenció, comptant els vots presencials i els delegats. D'aquesta manera quedava resolta la crisi oberta a l'entitat aquest estiu, justament l'any en el que l'AAA la Salle commemora els 70 anys d'existència.

Alfred Sarrà; "Som una entitat única perquè, entre d'altres coses, gestionem il·lusió"

Un cop realitzada la votació, el nou president, Alfred Sarrà, va fer un parlament en el que apel·lava al "compromís amb el poble de Cambrils a l'hora de tirar endavant les activitats que duem a terme, fet que requereix d'un gran nombre de col·laboradors. Per això caldrà treballar amb mentalitat oberta, per sumar el màxim de socis i simpatitzants possibles". Sarrà també va manifestar que "som una entitat única perquè, entre d'altres coses, gestionem il·lusió" en referència a la festa de Reis i a l'Homenatge a la Vellesa, unes festes, multitudinàries totes dues, que compten amb més pes emocional de totes les que es fan a Cambrils i que les dues són organitzades per l'AAA la Salle.

El nou president va demanar "ser molt curosos. Caldrà saber escoltar, pensar amb mentalitat integradora, receptius a noves maneres de fer les coses, essent generosos a l'hora de transmetre el nostre bagatge, treballar amb capacitat de delegació i tot allò que crec que ens ajudarà a fer créixer l'entitat". Finalment, Alfred Sarrà va agrair la feina feta "a totes les persones que fins avui han format part de l'AAA la Salle i han aconseguit que avui siguem una entitat referent en actes tan importants".

Tot seguit es van explicar els objectius immediats de l'entitat com és el de fer un canvi dels estatuts que contempli diferents àrees de treball per tal de fer un major repartiment de tasques i de responsabilitats. D'entrada es proposen àreees com l'econòmica, la documental, la logística i la de gestió. A banda es vol potenciar les comissions de treball de cada activitat per tirar endavant els actes. L'AAA la Salle també contempla, segons es va dir ahir, realitzar campanyes de difusió de l'entitat així com la creació de noves figures d'associats i associades amb avantatges en les quotes.

Pel que fa a la commemoració del 70è aniversari, Alfred Sarrà va dir que es farà un acte commemoratiu, segurament, abans d'acabar l'any.

Nova junta de l'AAA la Salle, amb l'absència de cinc membres que ahir no van poder assistir a l'assemblea (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article