Informació general

Eleccions 28M

Carlos Carrizosa (Cs): «Cambrils ha de seguir avançant, no s'ha de caure en la paràlisi dels anys de govern de Camí Mendoza»

El diputat i president del grup parlamentari mostra la seva “confiança, il·lusió i esperança” en la llista encapçalada per Juan Carlos Romera

Per Cristina Sierra

Yolanda Burgos, Carlos Carrizosa, Juan Carlos Romera i Santi Gàmez ahir a la remodelada plaça d'Aragó
Yolanda Burgos, Carlos Carrizosa, Juan Carlos Romera i Santi Gàmez ahir a la remodelada plaça d'Aragó | Cristina Sierra

Carlos Carrizosa va visitar Cambrils, ahir a la tarda, per donar el seu suport a l’alcaldable Juan Carlos Romera i als membres de la llista de Ciutadans Cambrils per les eleccions municipals del 28 de maig. El diputat i president del grup parlamentari va assegurar que el "tret definitiori de la nostra acció de govern ha estat la gestió" i va mostrar-se molt crític amb els anys de govern d’ERC.

"Els regidors de Ciutadans (Cs) són els únics que s’han posat a treballar per aconseguir més de dos milions d’euros dels fons Next Generation per Cambrils. I això és una mostra del que són capaços els regidors de Cs treballant. Solament hi ha una forma de renovar-ho i seguir avançant a Cambrils i és votar a Cs (…) No s’ha de caure en la paràlisi en la que ha caigut Cambrils en tots els anys que ha governat la senyora Mendoza”, va dir el diputat.

Carrizosa també va fer referència a un dels pactes que podria sorgir després de les eleccions. "El que tinc clar és que si el partit socialista té l’ocasió de pactar amb la senyora Mendoza, ho farà. Ja ho ha fet abans a Barcelona, amb els pressupostos de la Generalitat i ho fan a Madrid al Congrés. Mentre duri aquesta legislatura, el PSC i ERC seran socis preferents i només hi ha una forma de trencar el malefici i és votar a Cs Cambrils", va expressar el polític, que va mostrar la seva "confiança, il·lusió i esperança" en la llista cambrilenca. 

Juan Carlos Romera: "Som responsables de la sisena marxa que hem posat a Cambrils i estem molt orgullosos de la feina que hem fet a govern"

Per la seva part, l’alcaldable va centrar part de la seva intervenció remarcant la feina que han fet els regidors al capdavant de les regidories de Turisme, Promoció Econòmica i Transparència i Contractació. "Hem donat un salt endavant en aquest i mig al govern. Això ja no va d’ideologia, va de bona gestió o mala gestió i i si hi ha alguna cosa que crec que és un comú denominador entre tota la població és que no volem que torni la senyora Mendoza i és per això que hem de concentrar el vot en Cs Cambrils. És l’únic partit que garanteix que no torni la senyora Mendoza al govern de Cambrils. Per això és tan important dipositar aquesta confiança que ja al 2019 vam aconseguir amb més de 1.900 vots. Volem que aquestes persones tornin a confiar en un partit seriós que ha treballat amb responsabilitat i lleialtat", va dir el candidat.

Juan Carlos Romera també va destacar els projectes de la Rambla de Jaume I, l’avinguda de l’Esport i la pavimentació del carrer de Pau Casals que tot just s’estava duent a terme ahir. "La confiança la tenim molt alta. Sí que és cert, i és una realitat, que potser el partit a nivell nacional no està en el millor moment, tampoc en el seu pitjor. Però a nivell local venim d’estar a govern, de ser la segona força política i a més, hem de tenir una cosa molt clara: tots els partits ja han governat amb anterioritat i és cert que en aquest any i mig s’ha donat un salt qualitatiu a Cambrils molt fort i hi ha un element que abans no hi era, i és Cs. Som responsables d’aquesta sisena marxa que hem posat a Cambrils i estem molt orgullosos de la feina que hem fet a govern", va manifestar.

El candidat va recordar que els regidors de Cs han estat "els únics" que han treballat per obtenir fons Next Generation. "Hem aconseguit més de dos milions d’euros. Això és treballar per Cambrils. Per nosaltres Cambrils és el més important, és el nostre eslògan de campanya”, va dir Romera, que va afegir que s’ha presentat una altra convocatòria, valorada en 533.000 euros, per fer front a les despeses executades aquest any i també per campanyes comercials i de digitalització. "Estem esperant que ens diguin si la rebem o no", va cloure.

L’Apunt

"Hipocresia" amb els malalts d’ELA

En la seva visita al municipi, Carlos Carrizosa també va referir-se a la "hipocresia" que existeix en plena campanya per part de partits polítics que no donen suport a la llei que Ciutadans va presentar al Congrés dels Diputats per ajudar als malalts d’ELA. Ho deia per les fotografies recents de polítics amb el cambrilenc Siscu Morell, afectat per aquesta malaltia "devastadora". Com va dir, "la foto se la fa tot el món però després, al Congrés, aquests partits voten en contra de tramitar aquesta llei de Cs que precisament es feia per recolzar els malalts (…) Que facin alguna cosa d’una vegada i votin a favor d’aquesta tramitació de llei que porta mesos i mesos dormint en el govern perquè no és cap prioritat per aquells que la van aturar en el seu moment".

Comenta aquest article