Informació general

Obres

El Centre cívic Les Basses serà el punt d'atenció mentre durin les obres de remodelació de la Rambla de Jaume I

Tant l'alcalde Oliver Klein com els regidors Enric Daza i David Chatelain atendran, en diferents horaris, als veïns i comerciants; també estaran disponibles els tècnics municipals

Per Redacció

Imatge d'una reunió al centre cívic Les Basses
Imatge d'una reunió al centre cívic Les Basses | Cedida

Les obres de remodelació de la Rambla de Jaume I està previst que comencin a meitats del proper mes de febrer i que tinguin una durada d'uns 10 mesos, tal com avançava ahir revistacambrils.cat. Durant tot el període de les obres estarà obert un punt informatiu i d’exposició del projecte al Centre cívic Les Basses amb un horari diari de 8 a 20 hores per atendre consultes i incidències que es puguin originar durant les diferents fases del projecte. 

L’alcalde, Oliver Klein, rebrà al Centre cívic Les Basses al veïnat i teixit econòmic afectat cada primer dimarts de mes de les 18 a 20 hores. El regidor de l’Eixample Platja, Enric Daza, i el regidor del barri del Port, David Chatelain, també atendran cada tercer dimecres de mes de 12 a 14 hores. Per altra banda, els tècnics municipals estaran disponibles cada dimecres de les 9 a les 10 h per tal de resoldre les qüestions més concretes del projecte tècnic. 

Les altres vies de contacte seran el correu obresrambla@cambrils.cat, una pàgina web específica de les obres que recollirà tota la informació i el seguiment a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram @ajcambrils.  

S'activarà la zona blava al pàrquing del Pescador i del Regueral

Quant als aparcaments, s'activarà la zona blava al pàrquing del Parc del Pescador i del Regueral i, en funció de l'evolució de les obres s'aniran habilitat aparcaments dissuasoris. A banda, els pàrquings de concessió adaptaran les tarifes per a les persones directament afectades.  

Adjudicació de l'obra per un import de 2,5 milions d'euros

L’Ajuntament ha adjudicat les obres a Gestión Ingeniería y Construcción de la Costa Dorada SA (GICSA). La seva oferta és la que va obtenir la millor puntuació entre les 8 propostes presentades a la licitació pública. GICSA és empresa constructora fundada el 2005 per un grup d’enginyers de camins, canals i ports, que es dedica a l’obra civil, residencial i industrial. En els seus més de 15 anys d’experiència ha realitzat més de 250 obres públiques i privades.

La remodelació costarà 2.557.450,34 euros més IVA, que finançarà íntegrament l’Ajuntament. No s’aplicaran contribucions especials perquè es considera una obra d’interès general, com l'avinguda de Charles Darwin o l'avinguda del Baix Camp.

Comenta aquest article