Informació general

Fires

Oliver Klein, regidor de Promoció Econòmica: «Ens estem repensant la Fira Multisectorial i la Fira Marítima, però la voluntat és realitzar-les»

La situació de pandèmia per la covid-19 ha anat trastocant, des de fa gairebé un any, el calendari d'esdeveniments i cites habituals que es feien cada any

Per Berta Ruiz

Imatge d'arxiu de la Fira Multisectorial de 2019
Imatge d'arxiu de la Fira Multisectorial de 2019 | Berta Ruiz

La situació de pandèmia per la covid-19 ha anat trastocant, des de fa gairebé un any, el calendari d'esdeveniments i cites habituals que es feien cada any. Durant l'any 2020 es van anar cancel·lant nombroses activitats, fires, festes i tot tipus d'iniciatives lúdiques, culturals, esportives i d'oci. Dins d'aquest gruix d'actes que no es van poder celebrar hi va haver dues grans fires que es convoquen anualment a Cambrils: per un costat, la Fira Multisectorial i, per l'altre, la Fira Marítima de la Costa Daurada. D'entrada, aquest 2021 s'albira com un any d'incertesa en funció de com evolucioni la situació sanitària de la covid-19, així com la campanya de vacunació entre la població. Davant d'aquesta incertesa generalitzada, des del grup municipal de Cs van preguntar, a la sessió plenària del passat dilluns 22 de febrer, quina previsió tenia l'equip de govern municipal respecte la celebració de les dues fires.

Oliver Klein: "Tenim pensat que hi arribarem a la Fira Marítima de la Costa Daurada"

Sobre aquesta qüestió, el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils –Oliver Klein– va explicar que, "s'estan repensant tant la Fira Marítima de la Costa Daurada com la Fira Multisectorial de Cambrils. La voluntat és realitzar-les, una del 14 al 16 de maig –al Port–, i l'altra, com sempre, el primer cap de setmana de juny; que enguany seria del 4 al 6 de juny. La voluntat és organitzar-les. La Fira Marítima s'organitza juntament amb el Club Nàutic Cambrils, complint amb les mesures d'aforament i totes les normatives sanitàries per la covid-19; volem ser totalment exemplars i donar totes les garanties necessàries. Tenim pensat que hi arribarem –en funció de l'evolució sanitària–".

Oliver Klein: "L'any passat va ser la primera vegada que no es va fer i no ens agradaria que enguany tampoc es pogués fer"

Per altra banda, pel que fa a la Fira Multisectorial, Klein va comentar que, "potser no serà la gran fira habitual, per les limitacions d'aforament i per la falta d'engrescament global de la població i del sector comercial, però la intenció és fer-la. L'any passat va ser la primera vegada que no es va fer i no ens agradaria que enguany tampoc es pogués fer". Val a dir però, que encara és aviat per conèixer la decisió final sobre l'organització d'aquest esdeveniment. De fet, pels volts de la Setmana Santa seria quan es prendria una decisió definitiva al respecte per tenir marge de maniobra a l'hora d'organitzar-ho tot.

Comenta aquest article