Edició 2974 | dimecres 13 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  JOVENTUT - CAP D'ANY JOVE  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | divendres 20 juliol '07 | 10:09 | 1180 lectures |
SAHARA

Els nens sahrauís acollits a Cambrils van participar diumenge a la festa Catalunya amb el Sàhara

Text Redacció  Fotografia CedidaImatge de la manifestació celebrada el passat dissabte a Barcelona
El passat diumenge 15 de juliol, l'associació Hammada - Amics del Poble Sahrauí de Cambrils va organitzar l'anada a la festa Catalunya amb el Sàhara, una festa per als nens i nenes que estan acollits durant els mesos de juliol i agost a Catalunya, acompanyats de les seves famílies d'acollida, i membres de les diferents associacions d'amics del poble sahrauí, així com simpatitzants amb la causa sahrauí. La festa es va celebrar a Barcelona amb una manifestació reivindicativa i una festa.

Els autobusos van sortir des de la plaça de l'Ajuntament de Cambrils i des de la plaça Imperial Tarraco de Tarragona, acompanyats de diferents vehicles particulars provinents de Cambrils, Constantí, El Catllar, Esplugues de Francolí, L'Hospitalet de l'Infant, Masriudoms, Mont-roig del Camp, Reus, Riudoms, Rocafort de Queralt, Salou, Vila-seca, Tarragona, Torredembarra i Tivissa.

El punt de sortida de la manifestació va ser a la plaça de Catalunya, on s'hi van aplegar unes 150 persones. La manifestació sota el lema "Per un Sàhara lliure" va dirigir-se fins al pla de Palau, davant de la delegació del Govern, on es van fer els corresponents parlaments per part dels representants polítics catalans i la posterior lectura del manifest reivindicatiu, que va posar punt i final a la manifestació.

Posteriorment tots els presents es van traslladar al Parc de Can Boixeres, a l'Hospitalet de Llobregat, on es va celebrar la festa, amb dinar de germanor de tots els assistents d'arreu de Catalunya i Andorra, així com la participació en diferents activitats organitzades per a l'ocasió com inflables, grups d'animació, etc.  
   
La propera trobada serà el dissabte 18 d'agost a Cambrils, dins de la festa El Camp de Tarragona amb el Sàhara, amb la col·laboració de diferents entitats i de l'Obra Social de Caixa Tarragona.

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 2 comentaris rebuts

Mols anys quand arriba l'histiu, penso en acollir un nen saharaui, i tanmateix hem tiro enrrera, perque no tinc clar si li faig be o mal. Portar-lo a un mon tan diferent del seu, per tornarlo al cap d'uns dies a casa seva, on veurá mol mes la diferencia que hi ha d'un pais a unaltre.
Meri | Contestar aquest comentari! | 23/7/2007 - 23:01
Per la Meri. Si no estas convençuda, no cal que acolleixis nens, però ells son sahrauís no son extraterrestres, això vol dir que l'impacte que ells tenen aquí es el mateix que tindries tu si fosis a Nova York i de totes maneres segú que no et quedaries, si et cal alguna escusa per acollir un nen/a sahrauí que no sigui aquesta.
Amic del Sahrauís. | Contestar aquest comentari! | 30/7/2007 - 12:52

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2974 (20/7/2007)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: