Edició 2973 | dilluns 11 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  RECAPTACIÓ. IMPOST ACTIVITATS ECONÒMIQUES  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | dilluns 23 abril '07 | 11:20 | 2675 lectures |
INAUGURACIÓ

La pista d'atletisme de Cambrils ja és una realitat

Text Berta Ruiz  Fotografia Lluís Rovira i BarenysEls representants polítics assistents a l'acte van ser els primers en provar la nova pista d'atletisme
El passat divendres es va inaugurar la pista d'atletisme. L'acte va comptar amb la presència del vicepresident de la Generalitat de Catalunya –Josep-Lluís Carod-Rovira– el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona –Xavier Sabaté–, la secretària general de l'Esport –Anna Pruna–, l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, el regidor d'Esports –Jordi Savall– i el president del Club d'Atletisme Cambrils –Josep Salceda– i altres regidors del consistori cambrilenc.

L'acte es va iniciar amb la descoberta de la placa commemorativa a càrrec del vicepresident del govern i el torn de parlaments que va encetar el president del Club d'Atletisme Cambrils –Josep Salceda–. Aquest va mostrar-se molt emocionat i satisfet de poder presenciar la inauguració d'unes instal·lacions esportives reclamades durant tants anys. Segons va explicar, "avui experimento un dels dies més gratificants i joiosos de la meva vida pública. Després de més de 25 anys consecutius lluitant per aquesta faceta esportiva que és l'atletisme, els meus ulls poden contemplar la consecució d'aquestes instal·lacions i sentir la joia de veure realitzada una il·lusió".

Per la seva banda, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils va agafar el compromís de tenir enllestida i completament desenvolupada l'any 2008 tota la zona esportiva, amb els camps de futbol acabats i la tercera fase del Parc del Pinaret enllestida.

L'alcalde també va mostrar-se molt satisfet de "complir un somni llargament desitjat per molta gent, sobretot per les persones integrants del Club d'Atletisme Cambrils, que han fet d'aquesta pista la seva bandera. També és un somni perquè ens dotem d'unes instal·lacions que són d'alta qualitat que permeten projectar la imatge de la nostra ciutat més enllà de l'àmbit estrictament local i ha de ser utilitzada de la millor manera possible, amb seny, per tots els cambrilencs. Però també podrem anar a la recerca d'un element més que doni aquest sentit de qualitat de Cambrils, la certificació com a ciutat turística en l'esport. Tindrem unes instal·lacions modèliques en l'entorn de tot aquest complexe, amb dos camps de futbol de gespa, pista de tir amb arc, pista d'atletisme…".

Finalment, Josep-Lluís Carod-Rovira va ser l'encarregat de tancar el torn de parlaments. Segons va explicar el vicepresident, "diuen que les coses bones es fan esperar, i aquesta s'ha fet esperar perquè és una cosa no bona, sinó molt bona. És una llarga aspiració que tenia Cambrils, la gent amant de l'esport i particularment de la gent de l'atletisme". Per Josep-Lluís Carod-Rovira, amb la inauguració de la pista complia "una triple satisfacció, política i personal. Política perquè veiem com es va duent a la pràctica aquest pla d'instal·lacions esportives a Catalunya que és l'instrument de què disposa la Generalitat per anar extenent la pràctica de l'esport en el conjunt del país i per fer-ho amb unes instal·lacions de primer nivell com són les instal·lacions d'aquesta pista d'atletisme de Cambrils. La segona satisfacció és perquè sóc cambrilenc i en els pocs mesos que porto com a vicepresident he anat inaugurant coses a diversos llocs del país, però encara no n'havia inaugurat cap al meu poble i res pot produir tanta satisfacció personal com veure el teu nom vinculat al teu poble. I també una tercera satisfacció, pel Josep Salceda. Els que som de Cambrils mai li agrairem prou que ens hagi ajudat a estimar el nostre poble amb el coneixement de la seva història a través de la Revista Cambrils de les diferents èpoques, va anar fent un treball de camí de formiga, a poc a poc, i amb bona lletra. Avui per a ell és un dia d'una certa tranquil·litat, no diré que s'hagi tret un pes de sobre, però d'alguna manera pot dir ‘bé, ja tenim bona part d'allò que volíem’".

Característiques de la pista d'atletisme

La nova pista d'atletisme compta amb 8 carrils, amb 400 metres de corda en volta sencera per carril interior. Es podran fer tot tipus de campionats –tanques, llançament de pes, carreres de totes les modalitats– ja que es compta amb tot el material necessari per qualsevol de les modalitats d'aquesta disciplina: salts, llançaments i curses. La llum artificial, a més, permetrà dur a terme campionats nocturns. La parcel·la on està ubicada fa 41.385 metres quadrats, la pista ocupa 15.870 metres quadrats i el magatzem té 73,80 metres quadrats. Aquesta primera fase de la pista d'atletisme comprèn la construcció de la pista i del magatzem i en un futur es construiran els vestidors, la graderia i el bar. El projecte de construcció té un pressupost de 1.942.097 euros.

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 45 comentaris rebuts

Enhorabona per la pista d'atletisme !! Ara es tenia d'ignagurar? Campanya electoral !
Soc esportista | Contestar aquest comentari! | 23/4/2007 - 11:29
la carretera que s'han fet per accedir el dia de l'inaguracio molt xula,esta molt be,pro podian arreglar una mica,ja que no be d'aqui el gastar ,el acces a la parellada ,per camp a traves o ral.li dakar que s'ha de fer el dimecres o el dia que tallan l'acces per l'avda.mil.lenari , que ultimament es dia si i dia tambe
vilera | Contestar aquest comentari! | 23/4/2007 - 12:03
Espero que realment fos tan necessaria, i que de qui uns quants anys, no quedi abandonada, com altres coses
esportista | Contestar aquest comentari! | 23/4/2007 - 12:38
Cada cop falta menys per les eleccions.
Pere | Contestar aquest comentari! | 23/4/2007 - 15:38
Jo sóc d'ERC, peró el nostre convilatá Jospe Lluís Carod a fet alguna cosa desde que está al Gover de Catalanya per Cambrils? ... jo crec que una mica de ajuts pel que fa el seu poble, en aquest cas CIUTAT, podria fer-lo millorar, no?
1987 | Contestar aquest comentari! | 23/4/2007 - 15:57
Com es pot inagurar una instalacio esportiva sense vestuaris???? Aixo es tercermundista!!!

A+, ala foto sobraben persones, sobretot un amb bigoti.
Estadi Cambrils Arena | Contestar aquest comentari! | 23/4/2007 - 16:45
Podrie sortir al Polonia, anim politics
123 | Contestar aquest comentari! | 23/4/2007 - 17:02
La foto, o altres de molt semblants, que a més d'aquest diari digital, han sortit en altres mitjans, més que la inaugaració d'una insta·lació esportiva, sembla la de la sortida/inauguració d'una campanya electoral en la que socialistes (PSC-PSOE) i republicans (ERC) vulvin agafar avantatge. Darrere dels corredors no es veu ni tan sols un atleta. Aon eren els verdaders destinataris de l'obra que s'inaugurava? Realment calia fer aquesta macropista, sense vestidorsi per ara amb un mal camí? No es podia fer quelcom més senzill i no tan car perquè els nostres atletes poguessin entrenar amb la dignitat i la qualitat necessària?. Se'n farà un bon us? Altres entitats del Poble podran reclamar instal·lacions o la millora de les existents a càrrec de l'Ajuntament?
Eva Morillo | Contestar aquest comentari! | 23/4/2007 - 18:25
Doncs si que es pot inagurar un recinte esportiu sense vestuaris, sense grades, nomes cal que falti poc temps per les eleccions i tot és possible.
Ah¡, la porta d'acces al recinte ja és la segona; la primera la va doblegar el vent abans de la inaguració. Qui la paga aquesta segona porta?
mestral | Contestar aquest comentari! | 23/4/2007 - 18:41
Parece que la pista, por los comentarios de esta noticia, no nos hace "trempar masa" a los cambrilenses. De aquí al 28 de mayo aún faltan algunos dias y ya habrà alguna cosa que nos motivará más.
Atleta sin ficha | Contestar aquest comentari! | 23/4/2007 - 23:36
Quan llegeixo certes intervencions en aquest forum, sempre arribo a la mateixa conclusió: aquesta gent viatja i veu món, o no surten de CAmbrils i fan comentaris tipus "com es pot inaugurar una pista sense vestidors"? Senyors: perquè arreu del món les obres es fan per fases!! Després de 25 anys de demanar la pista d'atletisme, perquè hi ha una entitat que fa 25 anys que s'ho curra, no vinguem en què el problema són els vestidors (que estan ja projectats)!!
entre tots Cambrils es farà gran! | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 9:16
Amb la pista inaugurada encara hi ha atletes entrenant a la riera. Amb monitor i material i tot. Quanta hipocresia.
Jaumet | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 9:31
Auuuu...ja teniu l'obra faraònica llargament reivindicada. Una burrada de diners mal utilitzats. Polítics de diferents sigles, que amb aquesta pista han fet callar boques incordiants. La pancarta a la riera de "Volem la pista" i la "mosca cojonera" del Club, s'han sortit amb la seva.
Ara ja la teniu, com a mínim, treieu-li profit i feu-la servir !!!.
Per cert, algú sap quants atletes federats hi ha a Cambrils ?
Serafí | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 10:09
I quant socis? Crec que 34
potser 37 | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 11:27
Serafí, no estic massa d'acord amb el teu comentari...més ben dit, gens. Crec que la pista d'atletisme en un poble com Cambrils que ja comencem a disposar de tot, fa i feia falta. Jo he estat en l'entitat esportiva del Club Atletisme i feia vergonya les condicions que teniem per entrenar...una petita part de pavelló on no podiem ni córrer més de 3 persones juntes, i per fer alguna cosa que necessitavem més espai, a la riera sense llum i sense saber què trepitjaves...Així doncs, l'obra faraònica sr Serafí, era bastant necessitada...
mireia | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 11:34
Mireia.....necessària..... per a qui ?. Siguem realistes, si no s'hagués posat a alguns regidors d'esports de diverses legislatures "contra la espada y la pared", la pista no existiria.
34 socis el Club d'Atletisme ?. La meva família sóm més: que ens facin un "spa".
Per cert... per utilitzar-la.... serà "coto privat" del Club d'Atletisme o podrem anar-hi tots a còrrer quan vulguem ?.
Mireia, insisteixo: quants atletes federats hi ha a Cambrils ?. Quants ?.
Serafí | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 12:43
Però ja no és el nombre d'atletes federats que hi ha a Cambrils, sino que són les condicions que tenen aquests atletes per entrenar, i els campionats que es disputen a Cambrils que han de ser realitzats en una riera...i és una entitat, i em sembla que té dret a tenir unes condicions adequades per a que vagi millor. El tema de si es podrà utilitzar o no, això sí que no ho sé, però no estaria malament que poguessim anar a córrer per lliure.
mireia | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 13:36
Totalment dacord amb la mireia i amb total desacord amb el Serafí... de forma indirecta he pogut seguir durant molts anys els esforços que han realitzar certes persones per aconseguir que despres de 25 anys!!!! aquesta pista d'atletisme sigui realitat.... la llastima es que amb els bons atletes que hi ha i hi hagut en aquesta CIUTAT molts d'aquets no han pogut continuar amb aquest deport, no sol perque la vida es compon d'altres coses si no que putser el anar a entrenar cada dia fora de cambrils i tindre que utilitzar altres pistes com les de Reus acabin amb la teva paciencia o amb la voluntant de poder segur... Quan l'auditori estigui fet espero poder llegir critiques com les que hi ha aqui sobre la pista.... ahhh!!! a la foto hi sobra molta gent i en fa falta els que realment han lluitat per ella.... Felicitats per la pista.
Maria | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 14:34
Quins cuadros que tenimmmmm
Koala | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 16:20
Mireia... si hi vas a còrrer per lliure....podran entrenar els atletes ?. Rotundament, no !!!
Les condicions, podrien tenir-les a Camp Clar o als Ploms, on ja hi ha pista, i des de fa molts anys.
Campionats a Cambrils: el cross i punt. Bé, i el campionat d'atletisme en gespa, també.
Mireia, i la gent que fa tennis i juga a Reus o Salou no té drets ?. S'han de manifestar també ?. I els de futbol sala ?. Fem un velòdrom per la Penya Cicloturista ?.
Sincerament, crec que hi havia altres prioritats perdavant de la pista, més econòmiques i amb menys despeses de manteniment però, "qui no plora, no mama".
Serafí | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 16:23
OLE,OLE OLE.JA TENIU LA PISTA.I ARA QUE MES DEMANAREU,LA LLUNA?ALGUNS DE L'AJUNTAMENT JA TENIU LA FOTO ESPERADA,PERO LA PATACADA SERA MES FORTA QUAN D'AQUI POC TEMPS ESTIGUI TOTALMENT PERDUDA,ETC.SRS DE L'AJUNTAMENT DE CAMBRILS JO VULL QUE FEU PER MI SOM 25 SOCIS UNA PISCINA PER L'ESTIU,GRACIAS.
POLONIA | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 16:25
?QUANTS DEL QUE JA A LA FOTO ANIRAN A CORRE?JA,JA,JA,JA.POTSER EL REGIDOR D'ESPORTS AGAFARA EL QUAD DE LA POLI I ANIRA A CORRE.
POLONIA | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 16:27
POLONIA opino como tú: la pista de atletismo se perderá si entran los políticos que ahoran están en la oposición y que seguro piensan como tú. No hicieron nada por Cambrils y no harán nada si les dan la oportunidad gente como tú, mira que criticar por criticar.... A ver pregunto se ha dejado perder la biblioteca, o la piscina o el casal de avis , o el parc del pescador o las calles y jardines que se arreglaron en el primer mandato del sr. alcalde R. Benaiges ? Si, pero sólo cuando gobernaron los que ahora se presentan en la PLIC en el PP y con un alcalde de CIU.
Memoria historica | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 17:30
Qui ha permes que una linea electrica , pasi per damunt del terreny que correspondra a les grades ?
Josep Llaberia | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 17:42
Memoria historica usted a visto la pista del reus ploms?
Memoria historica le dire una cosa.NO SOY NI DEL TRIPARTIT NI TAMPOCO DEL RESTO DE PARTIDOS POLITICOS.O sea que yo solo miro por el interes del pueblo o bolsillo,otra cosa usted todo lo be bien
POLONIA | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 19:20
Josep LLaveria que eres ingeniero tú? supongo que los del ayuntamiento, me refiero a los ingenieros, sabrán más que tú de eso, aunque tu sabes mucho por lo que se ve.
Memoria historica | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 19:22
Deixem de discuitir-nos i esperem que la pista tingui un bon us. Ja està feta, que construeixin vestidors, tot el que manca i endavant les hatxes. A mi el que em preocupa, és la continuïtat del qui ha estat i és l'ànima, no tan sols de la pista, sinò de TOT l'atletisme a Cambrils des de fa molts anys, el xicot que tenim d'entrenador. Un entrenador molt bo, el millor de les comarques meridionals, que supera com a tècnic, conseller, amic... a tots els entrenadors que hi ha a les nostres contrades incloent als de Tarragona i Reus. Resem perquè continuï molts anys entrenant el nostre club i segueixi publicant a la REVISTA les seves cròniques i fotos, perquè si algun dia el fitxen els d'una altra entitat atlètica i se'n va de la nostra vila pagesa i marinera, podrem tindre la millor pista del Món, però no tindrem atletisme a Cambrils.
Fan de l'entrenador | Contestar aquest comentari! | 24/4/2007 - 21:38
Una pista d'aletisma publica d'àmbit municipal, qi en fara ús, els 4 o 5 membres d'aletisme de Cambrils? cuant costará manteir-la dia radera dia?
No hi ha cap venefici! al contrai! una perdua constant de diners, pero com paguem tots plegats...!!
1987 | Contestar aquest comentari! | 25/4/2007 - 10:38
Jo sé que a molts els hi fa rabia que la pista d'atletisme sigui una realitat, ja que molts vàreu tindre l'oportunitat de fer-la i no es va fer i ara ploreu com a magdelenes, sigueu valents i acepteu que està feta i el temps ja dirà.
profeta a cap lloc. | Contestar aquest comentari! | 25/4/2007 - 14:06
Memoria historica,
Si soy ingeniero
Gracias
Josep Llaberia | Contestar aquest comentari! | 25/4/2007 - 17:34
iNGENIERO jOSEP Y QUE HACES PERDIENDO TU PRECIOSOS TIEMPO EN MIMIEDADES. POCA FEINA DEUS TINDRE.
Memoria historica | Contestar aquest comentari! | 25/4/2007 - 19:44
la cuestio es queixarse pel que vei mai plou al gust de tot-thom,per ser en algu se-han de gasta les pelas dels presupostos ho es perden, ho sigui que de aquesta manera se-han perden menys.
un de la parellada. | Contestar aquest comentari! | 25/4/2007 - 20:40
Memoria historica ,
La meva capacitat de treball i la meva inteligencia , hem permet gestionar de manera optima el meu temps .
Cosa que no tinc clar en el teu cas .
Et molesta que sigui enginyer ?
M´agraderia coneixet . Presentet i parlem
Siau
Josep Llaberia | Contestar aquest comentari! | 26/4/2007 - 10:08
Aquesta pàgina era per opinar sobre la pista d'atletisme o és un forum de discusió personal del Josep i la Memòria
Un que no ho entèn | Contestar aquest comentari! | 27/4/2007 - 10:38
Bon dia Un que no ho entèn ,
jo vaig començar denunciant un incumpliment reglamentari , que pot afectar a la seguretat de les persones , i la Memoria historica crec que no feu cap aportació en positiu , i vaig tenir que respondra
Salutacions
Josep Llaberia | Contestar aquest comentari! | 27/4/2007 - 11:15
Segueixo opinan, Josep, que t'equivoques en els teus plantejaments, tot i que dius que ets ingenier, jo més que memòria, em coneixo la història de tots els que opineu per fer mal. Apa siau.
Memoria historica | Contestar aquest comentari! | 27/4/2007 - 13:48
Memoria histerica ,
Jo no he fet plantejaments , nomes he denunciat un fet , legalment reprobable , no se si ho has entes .
I dono la cara , no com tu , que parles anonimament , i no dones cap argument .
Menja cues de pansa , t´aniran be
Siau
Josep Llaberia | Contestar aquest comentari! | 27/4/2007 - 18:03
Pues si es publica que nos dejen a los demas que vamos a correr utilizarla no solo a los 35 socios esos. No tengo intencion ni de federarme ni de nada, pero con el dinero que ha costado deberia ser un bien para todos los del pueblo y que pudieramos utilizar la pista libremente. Un saludo.
3milio | Contestar aquest comentari! | 28/4/2007 - 11:23
¿Qui te que omplir les pistes d'atletisme?
ELS ATLETES y ELS ENTREBADORS.
¿Com se tener que mantenir les pistes?
FEN COMPETICIONS
¿Que manca per fer competicions?
COLABORADORS QUE AJUDIN A PERE FERRANDO.

RESUM: Si els atletes i els entrenadors es troben sols. malament.
El pare de un atleta | Contestar aquest comentari! | 29/4/2007 - 19:20
I per quan l'escola de música?
Perquè crec que la cultura també hauria de tenir lloc en aquesta ciutat.
És vergonyòs que els alumnes aprenguin en barracons carregats d' humitat i deficitaris...
Pepa | Contestar aquest comentari! | 30/4/2007 - 16:08
Moltes felicitats ,sempre a eterna critica, si fas perque fas i si no perque no fas.Es veritat que de vegades sa danar pas a pas, pero la cuestio es comença i acaba coses per el nostre poble,per cert en preocupa una mica aixo del cable d'alta
tensio,mireulo be es la segona vegada que sento diro.
lectora | Contestar aquest comentari! | 30/4/2007 - 18:11
Fins ara 41 comentaris. Quants a favor? Quants no a favor? Quants que no tenen res a veure amb el tema? Es fa un buidat del que els lectors han dit i els responsables polítics o esportius del Poble se n'assabenten?
Esther G. | Contestar aquest comentari! | 1/5/2007 - 17:11
Senyor conseller ERC que crec que es el responsable del barri Enxample poble, li agrairia que es dones un passeig pel carrer Barcelona (que fa 4 setmanes que va passar un accident) telefons, gas han solucionat les malmateses que es van produir FECSA ENCARA NO HA ARREGLAT RES!!!En el dia avui esta penjant en una façana una capsa de empalmes electrics de 440 i esta a una alçada de la vorera a 1.90 amb la particularitat que quan plou entra aigua pels cables electrics.
Li prego que com conseller obres de Ajuntament faci el favor de preocupar·se del barri perque procedeixin a fer aquest arreglo.
Si va plovent aixi crec que avans de Snt Joan petaran coets i focs artificials produits per la capsa en questio.
Tambe tinc de donar les gracies als membres del nostre Ajuntament que van fer que es preocupessin la arreglo de gas.
Espero de voste que ara que estem amb campanya electoral posara una mica de mes bona voluntat per solucionar aquest cas.
llenguado de la vila | Contestar aquest comentari! | 1/5/2007 - 17:38
Que ridiculos son nuestros politicos. De verdad nos los merecemos?
Jo | Contestar aquest comentari! | 1/5/2007 - 20:34
aveure mestral quin problema tens ?
deixans empau, dona gracies que ens l`han fet aixi kque a callar.....
soc esportista | Contestar aquest comentari! | 8/11/2007 - 19:30

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2973 (23/4/2007)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: