Tercera victòria consecutiva del Cambrils Unió que recupera el liderat

Imatge d'un partit disputat pel Cambrils Unió aquesta temporada

Segona Catalana, grup 6

Roda de Barà 1 - Cambrils Unió 3

Reacció del Cambrils Unió en les darreres jornades i tercera victòria consecutiva de l'equip, després del triomf la setmana passada a casa contra el Jesús Catalònia i l'anterior al camp de Gandesa. En aquesta ocasió, l'equip cambrilenc es va desplaçar al camp del Roda de Barà, equip que està situat en la zona mitja baixa de la classificació. Ben aviat, en el minut 1 de joc, els cambrilencs s'avançaven en el marcador amb un gol obra de Cristian. L'avantatge del Cambrils Unió es va mantenir durant pràcticament tota la primera part, però uns pocs minuts abans del descans, els locals aconseguien l'empat a un gol. En la represa, el Cambrils Unió va reaccionar i va anar a buscar la victòria. En el minut 64, Oriol feia el segon per a l'equip cambrilenc, mentre que Dani Saéz marcava el tercer en el minut 76. Amb el resultat d'1 a 3 s'arribava al final del partit i tres punts més per al Cambrils Unió que recupera el liderat del grup amb 29 punts. Per darrere seu el segueixen tres equips que estan empatats a 28 punts: el Camarles, l'Amposta i el Vendrell.
El proper partit de l'equip i darrer de l'any es disputarà el dissabte 16 de desembre, a les 16 hores, contra el Batea.