El Cambrils Unió no passa de l'empat davant el Gandesa en el comiat de la temporada a l'Estadi Municipal

El Cambrils Unió i el Gandesa van empatar en el partit disputat el passat dissabte a la tarda

Segona Catalana                     Grup 6

CF Cambrils Unió 2 - CF Gandesa 2

Partit de tràmit el que van jugar aquest passat dissabte a la tarda el Cambrils Unió i el Gandesa i que suposava el darrer partit de la temporada a l'Estadi Municipal per part del Cambrils Unió. Els cambrilencs van començar el partit amb un cert relaxament i el Gandesa ho va aprofitar per a marcar el 0 a 1, al minut 26 de partit, en gairebé l'única ocasió que va disposar. El 0 a 2 arribava a la segona part, al minut 59, quan Josu Rigal va desviar un xut d'un jugador del Gandesa i va introduir la pilota en la porteria pròpia. El propi Josu Rigal va fer l'1 a 2 al minut 78 de partit al rematar una pilota refusada pel porter del Gandesa en el llançament d'un penal que havia xutat Erik. Els cambrilencs, en aquest darrer tram de partit, van estar més endollats i el gol de l'empat va arribar al minut 87, obra de Daniel Saez, tot i que precedit d'una falta que l'àrbitre no va xiular.
El Cambrils Unió tancarà la temporada, aquest proper cap de setmana, al camp del Segur, equip que es troba a la cua de la classificació, amb l'únic al·licient de mirar de conservar la quarta posició que ocupa i que es troba amenaçada pel Camarles, cinquè, que està només dos punts per sota a la classificació.