Derrota del CB Cambrils júnior A davant del Salle Ploms després d'unes polèmiques decisions arbitrals

Alex Rodríguez intenta encistellar davant l'oposició de dos jugadors del Salle Ploms en el partit disputat aquest passat diumenge al matí

Júnior Masculí A    Interterritorial

CB Cambrils A 63 - Zamar 2000 Salle Ploms 76

Derrota del CB Cambrils a casa davant el Salle Ploms de Reus en un partit en el que els àrbitres van agafar el protagonisme i van desvirtuar els instants finals del matx. El partit va ser molt igualat durant tot el partit. El primer quart es va acabar amb un 14 a 17 pels reusencs i a la mitja part es va arribar amb el resultat de 34 a 39 també a favor dels reusencs. Al finalitzar el tercer quart el CB Cambrils anava un punt per sota en el marcador, 48 a 47. En el quart i definitiu període, el frec a frec entre els dos equips va continuar fins que faltaven poc més de quatre minuts per acabar el partit. Amb el resultat de 58 a 56 a favor dels cambrilencs, els àrbitres es van carregar el final del partit assenyalant tècniques i deixant d'assenyalar faltes claríssimes als jugadors locals. Els àrbitres van canviar els criteris molt dràsticament en el decurs del partit. Al primer quart ho van xiular tot i va arribar a durar gairebé mitja hora de temps real. Després van deixar de xiular moltes coses i a la part final, la senyalització de les faltes va ser molt aleatòria cosa que va descol·locar la banqueta local.
Aquest proper diumenge, el CB Cambrils juga a la pista del líder, el La Palma-Manyanet Molins, a la Palma de Cervelló. Aquest equip encapçala el grup i no ha patit cap derrota des de l'inici del campionat.