Victòria del FC Cambrils al camp del Godall que el situa a dos punts de l'ascens

Franco controla la pilota davant un jugador del Godall en el partit corresponent a a la primera volta de la competició

Segona Catalana

FC Godall 2 - FC Cambrils 4

El FC Cambrils va haver de suar de valent per imposar-se al Godall, el cuer de la categoria. Els cambrilencs van disposar de fins a tres ocasions clares de gol per avançar-se en el marcador però va ser el Godall qui es va avançar al minut 14 de partit. Deu minuts més tard era Saddik qui empatava el partit i amb empat s'arribava a la mitja part. A la represa, el Godall es va tornar a avançar en el marcador, al minut 47, i Alejandro empatava al minut 60. Els dos darrers gols van ser obra de Raul López, als minuts 77 i 89 de partit.
Amb aquesta victòria i l'empat del Valls, l'immediat perseguidor, el Cambrils es situa quatre punts amunt a falta de dos partits per disputar. Aquest proper dissabte, a les 17 h. a l'estadi municipal, els cambrilencs tenen l'ocasió de proclamar-se campions del grup i aconseguir l'ascens directe a la Primera Catalana si guanyen el partit que disputaran contra el Ràcing Bonavista, un equip que està lluitant per no veure's arrossegat pel descens dels equips de Primera Catalana corresponents a la demarcació de Tarragona

Tercera Catalana

Cambrils United 3 - Unió Astorga 0 (partit no disputat)

L'Unió Astorga es va retirar a mitja temporada i es dóna el resultat de 3 a 0 als equips rivals.
Aquest proper dissabte l'equip cambrilenc juga a la pista del Bonavista

Espanya Canonja 3 - AE Vilafortuny 0

Nova derrota del Vilafortuny, aquest cop al camp de l'Espanya Canonja, el tercer classificat. El Vilafortuny se situa a la 11a posició en aquesta segona volta de la competició fatídica en la que no ha pogut disposar de molts jugadors per diferents circumstàncies. Aquest proper cap de setmana el Vilafortuny juga al camp del Mas Pellicer.