Nova victòria del Cambrils United que se situa com a líder en solitari i empats del FC Cambrils i el Vilafortuny

Jugada del partit disputat entre el FC Cambrils i La Cava, el passat dissabte a la tarda

Segona Territorial

FC Cambrils 2 - La Cava 2

El FC Cambrils va sumar un empat, aquesta darrera jornada de lliga, davant de La Cava. Els cambrilencs van haver de remuntar un 0 a 2 en contra i, finalment, van poder endur-se un punt. En la primera part, els visitants van marcar dos gols, en els minuts 11 i 28 i amb el 0 a 2 es va marxar al descans. En la represa, els locals van sortir més endollats, malgrat que en aquest inici de la lliga, l'equip no és capaç de dominar la pilota al mig del camp i perden el control molt ràpidament. En el minut 68 de joc, Josep Cuerba reduir les diferències amb el primer gol del FC Cambrils i, en el darrer minut del temps reglamentari, en el minut 89, Marc Benito feia l'empat per als locals.
Amb aquest empat, el FC Cambrils ocupa el quart lloc de la classificació del grup 6 de la Segona Catalana. El proper dissabte, a les 18 hores, rebrà la visita del Roda de Barà.

Tercera Territorial

Camp Clar 1 - Cambrils United 5

Nova victòria del Cambrils United al camp del Camp Clar, cuer del grup 2 de la Tercera Catalana, que el situen com a líder en solitari de la classificació. En la primera part, en el minut 16 de joc, el Cambrils United es va avançar en el marcador amb un primer gol de Gabri Giménez. A partir d'aquí, l'equip va disposar d'altres ocasions de marcar, però el marcador ja no es va moure abans del descans. En la represa però, el Cambrils United va sortir molt endollat i els gols van anar caient. En els minuts 54 i 60, Narcís Falguera i Àlex Hurtado situaven el 0 a 3 en el marcador, mentre que Invernon feia el quart en el minut 78. Gairebé a les acaballes del partit, Antonio González feia el cinquè gol per als interessos cambrilencs i ja en el temps de descompte, els locals feien el gol de l'honor després de transformar un penal.
Després de sis partits de lliga, el Cambrils United suma cinc victòries i un empat i se situa com a líder destacat. El proper cap de setmana jugarà el derbi local davant del Vilafortuny.

Unió Astorga 1 - Vilafortuny 1

El Vilafortuny va empatar al camp del penúltim classificat, la Unió Astorga. Vicenç Beneito va avançar l'equip cambrilenc en el minut 12 de joc i, amb el resultat de 0 a 1 es va acabar la primera part. El Vilafortuny va dominar el partit i va ser superior a l'equip local, però no va ser capaç d'ampliar el marcador. Ja en la segona part, en el minut 62 de joc, els reusencs de la Unió Astorga empataven el partit i, a partir d'aquí ja no es va moure el marcador. A més, el Vilafortuny va ser castigat amb nombroses targetes grogues i es van queixar del mal arbitratge. Amb aquest empat, el Vilafortuny se situa en la sisena posició de la classificació i segueix amb la línia d'aquest inici de temporada de guanyar a casa i empatar a domicili. El proper dissabte, a les 17.45 hores, l'equip rebrà com a local a l'altre equip cambrilenc de la categoria –el Cambrils United– en el derbi de la Tercera Catalana.