Societat

Adrián Batlle, un dels millors bàrmans del món, visita l'Escola d'Hoteleria i Turisme

Per Berta Ruiz

Un moment de la demostració de cocteleria d'Adrián Batlle, ahir a l'Escola d'Hoteleria i Turisme

L'Escola d'Hoteleria i Turisme va rebre, ahir a la tarda, la visita d'Adrián Batlle Valencia, considerat un dels millors bàrmans de cocteleria del món. El jove, que va cursar els seus estudis a l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona (ESHOB) va definir-se com un "friqui" de l'hostaleria i, especialment del món de la cocteleria, un àmbit del que n'és autodidacta. Va començar la seva trajectòria professional al Dry Martini de Barcelona i, posteriorment va treballar a l'Slow Cocktail Bar de Barcelona. L'any 2012, tal com va explicar als alumnes, va iniciar una nova aventura amb la posada en marxa del restaurant Catalunya a Singapur. El projecte, impulsat per Ferran Adrià i liderat per Pol Perelló –peça clau de elBulli– va reunir un equip de 25 joves professionals formats a l'Estat espanyol. Segons va explicar Batlle, va ser una aposta per la gastronomia espanyola contemporània, amb un restaurant on les tapes n'eren les grans protagonistes, juntament amb el món de la cocteleria. En la seva visita a Cambrils, Batlle va fer una demostració de l'elaboració de diferents begudes.

Comenta aquest article