Edició 2973 | dilluns 11 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  RECAPTACIÓ. IMPOST ACTIVITATS ECONÒMIQUES  
Ajuntament de Cambrils [+]

SOCIETAT | dilluns 9 juliol '12 | 10:32 | 1215 lectures |
COMERÇ

Maria Dolors Xifró guanya la cistella de la campanya “Barris antics: molt per descobrir, molt per oferir”

Text Redacció  Fotografia Cedida

El vicepresident de VilaCentre –Sergi Llorente– i el regidor de Planificació de Ciutat i Cultura –Francesc Garriga– van entregar la cistella a la guanyadora

El regidor de Planificació de Ciutat i Cultura de l'Ajuntament –Francesc Garriga– i el vicepresident de l'associació de comerciants VilaCentre –Sergi Llorente– van fer entrega, el passat divendres al migdia, d’una cistella de productes a la guanyadora de la campanya comercial "Barris antics: molt per descobrir, molt per oferir", Maria Dolors Xifró.

La campanya es va dur a terme entre l’1 i el 22 de juny, i les persones que van comprar en els establiments adherits a la campanya, van optar al sorteig del lot format per productes típics i/o serveis cedits per cadascun dels municipis. El valor del lot era de més de 700 euros, i a banda d’aquest, cada municipi feia entrega d’altres premis en col·laboració amb les associacions de comerciants. En el cas de Cambrils, es va comptar amb la participació d’una trentena d’establiments i a banda del lot, es van sortejar 15 talonaris de xecs regals i vals de descompte de les botigues adherides a la campanya i del Mercat Municipal de la Vila. El passat 28 de juny es va realitzar el sorteig dels diferents premis, a la plaça d'Espanya.

Valoració positiva de la campanya

Des de l'organització han fet una valoració positiva de la campanya, ja que gairebé es van recollir prop de 4.000 tiquets de compra. Els comerciants van fer una difusió de la campanya entre els seus clients i van col·laborar donant productes i descomptes per tal de promocionar els seus comerços.

La campanya "Barris antics: molt per descobrir, molt per oferir" ha estat impulsada pels membres de  la Subxarxa de Nuclis Antics del grup de treball de comerç, que està integrada dins de la Xarxa de Barris amb projectes, i té com a objectiu dinamitzar el teixit comercial dels nuclis antics. Els municipis que hi han participat són els barris de la Barcelona i Raval Sud de Barcelona, Besalú, Cambrils, El Vendrell, La Bisbal de l’Empordà, La Selva del Camp, Lleida, Sant Feliu de Codines, Solsona, Tarragona i Torelló.

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ !


 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2973 (9/7/2012)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: