Edició 2973 | dilluns 11 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  RECAPTACIÓ. IMPOST ACTIVITATS ECONÒMIQUES  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | divendres 1 abril '11 | 13:05 | 4183 lectures |
PLE ORDINARI

Les obres de remodelació de les fases 2 i 3 del barri de la Llosa no es licitaran fins el proper mandat

Text Lluís Rovira i Barenys  Fotografia Jonathan Galán

Aspecte actual del carrer de les Orquídies, al barri de la Llosa

Un dels punts més destacats de l'ordre del dia del ple maratonià d'ahir, de gairebé 4 hores de durada, va ser l'aprovació del compromís per licitar les obres del barri de la Llosa en la seva la segona i tercera fase després de les properes eleccions municipals del 22 de maig i, també, de demanar la pròrroga de dos anys per a retornar el préstec FOMIT atorgat pel Ministeri i que havia d'anar destinat a la remodelació dels carrers del barri. Tal com va dir l'alcalde, les fases 2 i 3 de remodelació del barri de la Llosa és, juntament amb l'auditori i l'INEF, un dels tres projectes importants a resoldre aquest mandat. El punt, després d'una llarga controvèrsia, va ser aprovat amb els vots a favor de tots els grups amb l'excepció de l'abstenció dels regidors del PP.

Canvi de parer respecte al que va dir a l'assemblea de veïns

L'alcalde va fer mans i mànigues per a fer veure que el que s'estava aprovant ahir era el que ell mateix havia comunicat a l'assemblea de veïns de la Llosa, fa 10 dies. Però el cert és que aquell dia l'alcalde va dir, sense embuts, que el ple d'ahir aprovaria la licitació de les obres i no ha estat així. Sembla ser que per una qüestió legal, no es pot fer aquesta licitació en aquest període i s'haurà d'esperar a que el proper govern municipal les tiri endavant.
Sobre aquesta qüestió, tots els grups polítics van mostrar la seva voluntat de que les obres del barri de la Llosa han de tirar endavant i fins i tot la regidora del PP, Carme Cros, tot i abstenir-se en la votació, va remarcar que tant si tenen responsabilitats de govern com si no en tenen, impulsaran les obres pendents al barri.

On són els 4 milions restants del préstec?

L'alcalde no va explicar, en cap moment, a què havia destinat els prop de 4 milions d'euros del préstec del FOMIT, destinats a la remodelació del barri. Tot i la insistència dels regidors de l'oposició, Benaiges va evitar donar cap explicació sobre els 4 milions d'euros i es va limitar a apel·lar al moment de crisi que es pateix actualment. Recordem que el préstec del FOMIT és de 6 milions d'euros i uns 2 milions ja es van invertir en les obres de la primera fase.
Sobre aquesta qüestió, els grups polítics a l'oposició van acusar l'alcalde d'haver fet una mala gestió dels diners. També van denunciar que hi havia hagut poc diàleg  i, tal com va dir el regidor de la PLIC, "quan es fan reunions amb els veïns s'han de dir les coses clares".
La regidora del PP, Carme Cros, va voler remarcar que el seu grup no es volia fer còmplice d'aquesta mala gestió i va recriminar l'alcalde pel fet de no haver dit tota la veritat als veïns. L'alcalde li va respondre que s'havia treballat amb "la junta legalment constituïda. No sé amb qui parlen vostès ni quina legitimitat tenen", va dir. La discussió entre Cros i Benaiges va anar pujant de to fins el punt que Benaiges va dir que "de veritat només n'hi ha una". Cros va exclamar, "i vostè la té tota, omnipotent com sempre!. Benaiges va respondre, "Omnipotent i omnipresent com sempre!".
La regidora de CiU, Mercè Dalmau, també va insistir en la mala gestió de l'alcalde "ja que els 4 milions d'euros que hi havia per fer les obres ja no hi són i això vol dir que tenen un problema greu" i va recordar que en el plenari del març de 2010 ja es va preguntar per les obres de la Llosa i l'alcalde va assegurar, en aquell moment, que es farien a continuació de les de la primera fase. Cal dir que la primera fase ja fa un any que està enllestida. Dalmau també va dir que la pròrroga que es demanava hipotecava la gestió del proper govern municipal. En un moment de la seva intervenció, la regidora de CIU també li va dir a Benaiges que "era el rei de desviar l'atenció als plenaris".
El regidor no adscrit, Oliver Klein, per la seva part, va fer esment que encara falten alguns detalls per enllestir corresponents a la fase 1.


 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 37 comentaris rebuts

Benaiges, ha d'explicar en que se han gastat els diners promesos al barri de la LLosa. Omnipotent , prepotent, ho demostra dia a dia. Volem un altra alcalde.
Albert | Contestar aquest comentari! | 1/4/2011 - 13:44
Que razón tiene el Sr. Culsan cuando dice que este ayuntamiento nos ha tomado el pelo, mentiras y mas mentiras en complicidad con la presidenta de la asociación que según el alcalde es la legitimada, pues no, deberia por verguenza esta señora dimitir junto con el alcalde que tantos malos dolor de cabeza nos lleva y ahora para colmo la fantastica decision de sentido unico.
Sr. Culsan siga adelante y que la nueva asociacion haga la feina ben feta y reclamar los 4 millones de euros de prestamo que ve tu a saber donde estan, ya que el sr. alcalde no es capaz de responder a esta pregunta.
queycop | Contestar aquest comentari! | 1/4/2011 - 14:03
Això és molt fort. Volen 4 milions d'EUR i ni s'inventa que n'ha fet. Tal com ho veig ho tenen clar per fer aquestes obres, tan si guanya el PSC com un altre. I els de la llosa s'hauran de rascar la butxaca. Ho sento per ells.
4 milions han volat! | Contestar aquest comentari! | 1/4/2011 - 14:18
¿Se paran las obras por un problema legal.No sabia el alcalde de ese problema antes de comenzar las obras?¿sera ese problema legal que no se sabe donde estan los 4 millones de euros que al parecer nada se sabe de ellos?¿A donde se habran desviado?
Deja las obras colapsando la circulación,donde para recorrer unos 150 metros hay que dar un rodeo de mas de un kilómetro,o bien ir por la carretera con el riesgo que conlleva.
Impresionante la capacidad del alcalde de donde digo,digo,luego dice Diego.Y sin inmutarse lo mas mínimo.
¿Donde estan los 4 millones?
olid11 | Contestar aquest comentari! | 1/4/2011 - 14:58
VAYA CARA DURA QUE TIENE EL ALCALDE. EL DIA 21 DE MARZO PROMETE A LOS VECINOS QUE SE LICITARÁN LAS OBRAS Y QUE PODRIAN EMPEZAR EN OCTUBRE, Y AHORA DICE QUE NO.
AHORA YA SABEMOS LOS MOTIVOS POR LOS CUALES PROHIBIERON A LOS MEDIOS DE COMUNICACION. MENOS MAL QUE REVISTA CAMBRILS NOS TIENE INFORMADOS, PUES LA TV-CAMBRILS, ESTÁ SUPEDITADA " A LA VOZ DE SU AMO.............BENAIGES".
DIMISION DEL ALCALDE Y DE LA PRESIDENTE DEL BARRIO SI TIENEN UN POCO DE DIGNIDAD.
Cambrilenc | Contestar aquest comentari! | 1/4/2011 - 17:49
L'Alcalde de Cambrils és un mentider. El "Pinocho" sería un aprenent.
Que vol dir que l'Ajuntament té la voluntat de tirar endevant les obres, si ja es va votar en el seu dia tot el projecte.
¿On són els 4.000.000,- Euros?
Ahir la TV-Cambrils va fer un gran desplegament informatiu de les obres , per tal de confondre a la gent.
Només demano al Sr.Culsán que no pari fins esblinar tota la veritat del "GRAN MENTIDER" que tenim a Cambrils
un veí | Contestar aquest comentari! | 1/4/2011 - 17:54
Menys mal que sempre guanya la veritat, malgrat tenir "certs" mitjants informatius " sota control", Sr. Alcalde. ?Pot dir-me el destí del QUATRE MILIONS EUROS.
del barri | Contestar aquest comentari! | 1/4/2011 - 18:28
El Diari de Tarragona anunció, muy claramente, la constitución de la nueva Asociación de vecinos y los motivos de su creación.
No creo que su constitución sea ilegal, ya que el Sr.Culsán es un personal muy legal, no como otros que mienten descaradamente a todos los vecinos del Barrio.
Pepitu | Contestar aquest comentari! | 1/4/2011 - 18:37
Sr. Alcalde, lo que va fer ahir és una declaració d'intencions.
Jo, i d'altres, fa 6 anys que espero la fi de les "intencions". ¡Fins quan haurem d'esperar?
uns del barri | Contestar aquest comentari! | 1/4/2011 - 19:00
Si a raiz de esto no se hace una auditoria, jamas voy a creer en los políticos ni a los que lo disculpan como el caso de la presidenta de la Llosa, que siempre a los vecinos nos ha puesto al alcalde en un pedestral.
Auditoria para todos. | Contestar aquest comentari! | 1/4/2011 - 19:15
Tan mentider com sempre. Un barri que no tenia associació des de feia 10 anys fins que en el 2002 un grup de veïns la va aixecar, va treballar per recuperar les seves festes i es va comprometre per pressionar a l'ajuntament per realitzar les obres necessàries per adequar-ho correctament com la resta de la població, amb una gran unió entre el veïnat. Avui dia és un barri dividit en dos, gràcies d'una banda a la nefasta actuació de la presidenta actual que va ignorar la labor dels seus antecessors i s'atribueix a ella tot el treball realitzat en sis anys anteriors al seu mandat, desprestigiant a anteriors membres de la junta, canviant la numeració dels socis (cosa impensable en cap associació, empresa o club esportiu, ja que això atempta a la antiguitat dels mateixos), fins i tot canviant el logotip de l'associació, tot això amb mentides provades, i d'altra banda per l'alcalde, que va veure en ella una vàlvula de fuita per no construir el promès centre cívic (amb un cost de 400.000 euros) a canvi d'un barracó de 5.000 euros, i el mateix que no efectuar les obres de la 2ª i 3ª fase sense que aquesta presidenta apelolés al crèdit del FOMIT per impedir que els diners lliurats per a La Llosa fora a altres menesters.
Tant l'un com l'altra haurien de dimitir, si tinguessin vergonya.
vergonya!!! | Contestar aquest comentari! | 1/4/2011 - 19:23
VERGONYA!!!!!! La tuya y la de tus camaradas, que mientras estuvisteis en la Junta no hicisteis nada. Los vecinos hasta que no entro, la que es nuestra presidenta no sabiamos lo que era una asociación. En todas las reuniones da la cara y cosigue que vengan los responsables del Ayuntamiento para que sean ellos los que nos expliquen a los vecinos los proyectos del Barrio. En la reunión con los vecinos, el Alcalde nombro antes de la intervención de nadie los 6000EUR , en el pleno también ha hablado de los 6000EUR, y en el pleno por mayoria se han aprobado las obras de la 2ª y 3ª fase.
Las obras se retrasan y LOS VECINOS NO DICEN NADA. En el PLENO se habla del credito Y NO PASA NADA. Entonces yo les pregunto aparte de trabajar pra el Barrio que culpa tiene la presidenta. Por cierto, a la escuela mi hijo va en un barracón.
Vergonya!!!. Puedes explicar, aparte de malmeter: cuando, quien, donde y como tenia la Llosa prometido un centro civico.
MIREIA | Contestar aquest comentari! | 1/4/2011 - 23:58
Tu fanatismo es sospechoso, ya que no has leido correctamente la noticia de RC, en la cual, como testimonio del pleno efectuado en el ayuntamiento dice "Però el cert és que aquell dia l'alcalde va dir, sense embuts, que el ple d'ahir aprovaria la licitació de les obres i no ha estat així. Sembla ser que per una qüestió legal, no es pot fer aquesta licitació en aquest període i s'haurà d'esperar a que el proper govern municipal les tiri endavant."
Quizá sea por que no entiendes el catalán, pero los hechos son los de la crónica. El alcalde mintió al decir a los vecinos de La Llosa que licitaría las obras y tu presidenta (y por desgracia la mía) dijo que empezarían el próximo Octubre. Ya ves, si fueras honesta, cual ha sido la realidad, no se ha aprobrado LA LICITACION de las obras, solo se ha aprobado la voluntad de hacerlas por parte de quien mande pasadas las elecciones. Tu presidenta (y por desgracia la mía) tuvo en sus manos el documento del FOMIT en el cual se daba un crédito de 6.000.000 para el Barrio de La LLosa, y exclusivamente para él y no para otros menesteres. Tu presidenta (y por desgracia la mía) no supo defender al resto del barrio cuando se acabaron las obras de la primera fase y la empresa retiró toda su logística lo cual significaba el no hacer las obras de la 2 y 3 fase. Entonces, tu presidenta (y por desgracia la mía) tenía que haberle exigido al alcalde la continuación de ls obras ya que disponís del dinero para ello, y no lo hizo. Si con esto no ves la culpa de tu presidenta (y por desgracia la mía) entonces es que, al igual que ella, no te importa el resto del barrio.
Quizá hace poco que vives en este barrio, ya que de otra forma sabrias que efectivamente ESTUVO ESTE BARRIO 10 AÑOS SIN ASOCIACIÓN, hasta que los que tú dices que no hicieron nada la levantaron y consiguieron que se hicieran las obras de La Llosa. Tu presidenta (y por desgracia la mía) ha evitado que el resto del barrio se adecuara al igual que la primera fase.
En cuanto a la promesa del centro cívico, solo tienes que pulsar en el apartado correspondiente de esta página la palabra "La LLosa" y de inmediato te aparecerán todas las noticias referentes desde hace años de nuestro Barrio, y allí verás las promesas efectuadas en su momento tanto por Benaiges como por Mas.
Por cierto, mis hijos (2) también van a un colegio con barracones. Pero todos, repito todos, los barrios de Cambrils tienen centros cívicos hechos de obra. El nuestro no, ya que tu presidenta (y por desgracia la mía) lo prefería así, lo cual hizo (tambien lo puedes consultar) que el próximo centro cívico sea para el barrio del Molí de La Torre.
Apoyo totalmente, aunque sea ilógico, la constitución de otra asociación para defender al resto del barrio que tu presidenta (y por desgracia la mía) no lo ha sabido hacer.
Y lamento ver en tu forma de hablar las expresiones que continuamente va explicando de casa en casa tu presidenta (lo mismo). Eso sí, sabiendo elegirlas, ya que no se atreve con quien conoce la verdadera historia de este barrio o, los que simplemente, saben comparar, enterarse, cerciorarse y contestar adecuadamente con la verdad. Disculpa que, como vecino que no tengo nada que ver con nadie, haya contestado a tu nota y espero haberlo hecho educadamente.
Un saludo.
A Mireia, con afecto. | Contestar aquest comentari! | 2/4/2011 - 13:26
Dicen que falta,y no se sabe donde estan,4 millones de euros que debian dedicarse a esta obra.
Casualidad de casualidades,prácticamente es el mismo dinero que ha costado el dosier que hizo el ayuntamiendo para promocionar sus obras.Las que se hicieron y las que no se hacen.
olid11 | Contestar aquest comentari! | 2/4/2011 - 11:38
Para confundir a la vecindad el Sr. Alcalde anunció a" BOMBO Y PLATILLOS" por su TV-Cambrils que en el PLENO se adaptaría el COMPROMISO,repito: COMPROMISO, de tirar adelante las obras Fases 2 i 3.
Recuerdo a los vecinos que este COMPROMISO existe desde
que se aprobaron las obras del Barrio hace más de 6 años.
Si en la reunión de vecinos, dijo que las obras empezarían en Octubre, como se interpreta esta tomadura de pelo.
Y la Presidenta desaparecida (supongo que por verguenza)
queremos las obras ya. | Contestar aquest comentari! | 2/4/2011 - 13:02
Como puedes decir tantos tonterias juntas Mireia. La Presidenta logra que vengan los del Ayuntamiento a engañarnos a todos. El proyecto del Barrio ya se explicó sobradamente a los vecinos en el año 2007 i 2.008, los cuales presentaron 150 alegaciones. En el pleno del 31-3-11 no se aprobaron las obras, pues ya lo hicvieron en 2007. En dicho pleno acordaron, para confundir al personal, votar un ACUERDO DE COMPROMISO para tirar adelante las obras.Los acuerdos de compromiso suelen ser voluntades que se cumplen o no. Pero las obras no se LICITARON tal y como prometió el otro día el Alcalde a la vecindad.
En cuanto a que las obras se retrasan y los vecinos no dicen nada, veo que no estas informada, pues, en la reunión del Alcalde y los vecinos, hubo muchas quejas, hasta el punto de que se ha creado una nueva Asociación para exigir el cumplimiento del préstamo de 6.000.000,- Euros, y ver de averiguar donde ha ido a parar los 4 millones pendientes de invertir. Otra cosa puede ser lo que te dicen o la Presidenta escribe en el Acta del dia 31. EL alcalde no contestó a tales preguntas, como tampoco lo hizo en el pleno del 31-3-11. a las preguntas de los regidores.
Si eres un poco lista, solamente un poco, podrás imaginar que alguien tuvo que reactivar la Asociación, y además tramitar todo el proceso de las susodichas obras, que ciertos privilegiados del barrio, tienen terminadas.
Además te diré que los Estatutos del Barrio dicen: "LA ASOCIACION DEBERA DEFENDER LOS INTERESES DE LOS VECINOS". (Se refiere a los que no tienen las obras realizadas). Pero la Asociación, en la persona de su Presidenta, lo que hace és DEFENDER AL AYUNTAMIENTO.
Te sugiero leas la información de Revista Cambrils de los días 22 y 23/3/11, para que puedas estar informada.
Obras + Obras | Contestar aquest comentari! | 2/4/2011 - 13:30
Perdona, Mireia, omití decir que la actual Presidenta del Barrio, va diciendo por ahí que la Revista Cambrils dice mentiras, cosa que no puedo compartir, pues por lo que veo desde hace más de 30 años que soy subscriptor, lo que hacen és " TRANSCRIBIR" la información que se genera en el ámbito local, sin estar supeditados a la VOZ DE SU AMO, tal y como ocurre con TV-Cambrils.
Obras + Obras | Contestar aquest comentari! | 2/4/2011 - 13:36
Vecina Mireia: ¿vivías en el Barrio duante los muchos años que no había Asociación? ¿vivías en el Barrio cuando unos vecinos, las anteriores Juntas que tu nombras restablecieron la Asociación? ¿vivías en el Barrio en los años 2006 y 2007 cuando esta Junta que tu nombras consiguieron y participaron en la elaboración del Proyecto de las Obras, mostrando planos de las mismas en Asambleas extraordinarias y colocaron el Proyecto durante un mes en el Ayuntamiento para que los vecinos presentaran alegaciones ? ¿vivías en el Barrio cuando esta misma Junta levantó de nuevo las Fiestas del Barrio, después de tantos años sin hacerse (fué, si no recuerdo mal, a partir del 2003)?

La presidenta actual si que vivía, y lo sabe perfectamente, a pesar del odio incomprensible contra quien le precedió. Pregúntale, pregúntale y no te dejes comer el coco y participes en la división que ha efectuado entre los vecinos.

Pregúntale también por qué no defendió al barrio al utilizar el Alcalde el crédito obtenido para nuestro Barrio en otros menesteres distintos a su fin. Es muy bonito el hacer sevillanas, conmemorar la Hispanidad, etc. etc. pero siempre después de que todo el Barrio se haya beneficiado de las obras, no solo su calle y las demás de la primera fase.

¿Donde están los cuatro millones restantes, una vez utilizados solo dos para las obras? Esto es lo que te debería importar como vecina del Barrio y ciudadana de Cambrils. Esto y tener la personalidad suficiente para que, repito de nuevo, no te coman el coco y tengas criterio propio.
Vecino llosero. | Contestar aquest comentari! | 2/4/2011 - 14:25
En quant al centre cívic, l'Ajuntament va comentar de fer-lo a Mas Sentís, però aquest pertany a diversos propietaris, fet que dificulta la seva adquisició. D'aquest comentarii de l'Ajuntament..fa ja uns anys. No sé quina és la situació actual.
En quant a les obres, a meitat del setembre passat vaig adreçar un escrit a l'Ajuntament demanant una explicació de perquè no havien complert amb la seva paraula i no les continuaven. A dia d'avui encara espero una resposta.
A la Regidora del Barri li vaig enviar una còpia de l'escrit presentat, comentant-li al mateix temps que els diners no quadraven i que no podia ser que, segons se'ns va informar a l'assemblea de l'estiu s'ahaguessin destinat 3000000EUR a les obres de la 1ª fase i la resta al Casc antic. Tampoc ha contestat.
La nova associació només vol aclarir que ha passat amb els diners i perquè no s'han fet les obres, tal i com l'Ajuntament es va comprometre. Un cop solucionat aquest tema, l'Associació es disoldrà.
S'ha hagut de constituir perquè l'Ajuntament no ens ha volgut rebre mai com a veïns del barri.
Senyor Alcalde, tota associació inscrita al Registre d'associacions de Tarragona és legal. Pot ser és que a vostè no li interessa que existeixi perquè li està demanant unes explicacions que li són difícils de donar?
Carme
Carme | Contestar aquest comentari! | 2/4/2011 - 16:20
Estamos de acuerdo contigo la mayoría de vecinos que, desde lejos por solo residir en épocas del año, pero que tenemos también nuestro derecho, te apoyamos y deseamos que alguien se ocupe de nuestras calles sin arreglar.
Endevant, Carme !
Otros vecinos. | Contestar aquest comentari! | 4/4/2011 - 14:12
Sortirán i poden sortir moltes més coses. El dia 22 de maig hauria de ser demá mateix.EM sembla que ho podeu pasar molt malament srs. del govern.ament .
veí | Contestar aquest comentari! | 2/4/2011 - 22:12
Vergonya, vergonya, vergonya!
I els 4 milions d´euros? Han dessaparescut? Així de fàcil... S´ha d´aclarir que s´ha fet amb aquests diners., JA! Vaig viure durant 3 anys en aquest barri i sempre passava el mateix. Mai arribaven els diners. Es fa frustrant viure en un poble on l´Ajuntament i el seu equip de govern, PSC-PSOE, nomes volen sortir a la foto!

Tan de bo ara amb la pressió popular es pugi saber on paren els cales i fer les reformes necessàries al barri. Ànims !!!
cambrils-tgn | Contestar aquest comentari! | 2/4/2011 - 22:50
Carmen, son los vecinos a decidir, y decidimos que estamos muy bien representados con la jUNTA que tenemos.
Las obras se van hacer, en el pleno se aprobarón, por mayoria de los partidos, es lo unico que nos interesa a los que queremos que se finalicen las obras, la Junta aunque os pese, lo esta logrando trabajando y con respeto hacia los vecinos y ayuntamiento.
Vosotros quereis formar una asociación, simplemente para malmeter, no teneis ni idea de lo que pensamos los vecinos de LA LLOSA sobre este tema. Los vecinos no estamos indignados por el retrsaso de las obras, porque ahora se trata de unos meses, con vosotros fuerón años, y nadie os hecho a los perros. La administración del ayuntamiento dejad que la resuelvan los politicos. Y el trabajo de la asociación dejad que lo resuelva la JUNTA.
VECINA | Contestar aquest comentari! | 3/4/2011 - 18:55
Tambien se nota en tus palabras que hace poco que vives en la Llosa, ya que de otra forma hubieras participado en las Asambleas desde el 2002 hasta que llegaste, habrías visto los boletines trimestrales que se emitían, habrías ido a presentar alegaciones cuando se expuso el proyecto, etc. etc. todo ello mucho antes de que, a partir del 2008, la presidenta actual recogiera sus beneficios haciéndose solo la primera fase, permitiendo que desapareciera el dinero CONCEDIDO A TODO NUESTRO BARRIO y no solo a unos y fuera a parar Dios sabe donde, prefiriendo un barracon a un Centro Cívico digno y de obra como en los demás Barrios. Si para tí esto no tiene importancia comparado en las fiestas, viajes y otras dedicaciones de la presidenta, ni siquiera las pruebas que aporta el resumen de la RC te hacen ver la realiada distinta de la que pregona tu presidenta, pues, que le vamos hacer. Hay que respetar ideas de todos, sin faltar ni insultar, cosa que yo hago respecto a tí. Pero, por favor, no digas que no tienen idea de lo que piensan los vecinos a unos que son igualmente vecinos. Es un poco incongruente.
Para mi vecina. | Contestar aquest comentari! | 4/4/2011 - 12:20
Creo que hablas en nombre de tu presidenta al decir "lo que queremos es que se finalicen la obras y la Junta aunque os pese lo está logrando trabajando y con respeto hacia los vecinos y Ayuntamiento"
1º respeto a los vecinos, ninguno, ya que de otra forma no debía haber permitido que se terminaran las obras restantes, teniendo el dinero dado EXPRESAMENTE para ello.
2º Respeto al Ayuntamiento, total, ya que permitió que dicho dinero se invirtiera en otro barrio (y ello hablaando sin malpensar).
3º Dado todo ello, ¿crees que es malmeter (palabra muy repetida por tus partidarios) a quien crea otra asociación ya que la existente no le defiende?

Creo que no sabes lo que es la cordura y, como vecina tuya, lo siento muchísimo. Pero si creo en la cordura de los que sucederán al alcalde en las próximas elecciones, ya que todos están al corriente de las prebendas y sus causas obtenidas por la ineficaz presidenta actual.
Vecina de La Llosa | Contestar aquest comentari! | 4/4/2011 - 14:07
Es una vergonya !
eat cambrils | Contestar aquest comentari! | 4/4/2011 - 2:32
Abajo PSC. Arriba CIU.
No + PSC | Contestar aquest comentari! | 4/4/2011 - 12:35
Es evidente que, de acuerdo con la información de la RC, tanto ahora como cuando se efectuó el préstamo del FOMIT exclusivamente para el Barrio de La Llosa, han desaparecido cuatro millones de euros, ya que el Ayuntamiento solo gastó dos millones para la primera fase de las obras de las tres que se programó.
Es evidente, a raiz de las distintas manifestaciones efectuadas por esta noticia y otras relacionadas en dias anteriores, que existe una división profunda en el vecindario del Barrio de La Llosa.
Unos, los partidarios de la presidenta de la Asociación que según mis noticias viven en la fase ya hecha, y que por lo que se lee parece ser que se dedican a criticar mas a las Juntas anteriores (cosa que, tambien por mis informes contrastados en el Ayuntamiento fueron los que lograron la proyección i licitación de las obras) en lugar de haber exigido a su presidenta el velar por el dinero para las otras fases.
Otros, parece ser de la Juntas anteriores, crean una nueva Asociación únicamente con el fin de defender las obras del resto del Barrio y con este único fin, ya que según leo, una vez conseguido se disolverá.
Por la forma de expresarse los unos y los otros por las diferentes noticias, creo que lo que existe en este Barrio es una gran división cultural, ya que existen manifestaciones del tipo "creeis que por tener cuatro duros podeis mirar por encima del hombro" o "sois peor que lo que tiran los gitanos" (esto, incluso racista) y que. tambien como en todas partes, lo aprovechan cabecillas que arrastran a buena gente propensa a creer en los demás.
Hablar entre vosotros, dialogad, dejaros de odios ya que de ello se aprovechan otros, como evientemente en este caso los políticos. Y disculpadme como cambrilense en que haya querido opinar.
Cambrilense | Contestar aquest comentari! | 4/4/2011 - 12:56
Abaix PSC. Arriva PP.
No more PSC | Contestar aquest comentari! | 4/4/2011 - 14:49
bueno, el que està clar, és que si els Cambrilencs tornem a votar PSC, és que som rucs, i mentre hi hagin rucs, n'hi haurà que van a cavall
tot culpa dels votants. | Contestar aquest comentari! | 4/4/2011 - 17:11
Atención:
leido en la WEB barrilallosa.com y en la circular que mandó la presidenta a los vecinos del barrio:
Asamblea de vecinos. Sessió 21. Acta del 21 Agost 2010
"Referent al prestec de 6000 milions EUR, que va rebre del Ministeri de Fomit, crédit concedit per millores de Cambrils, el 50% es tenía que destinar per obres i es el que se a destinat per les obres de la 1ª fase de laa Llosa sent el cost superior al prestec. Ens diu el Sr. Benaiges, que tot está dintre de la legalitat, si te algú cap dubte es pot informar amb tota tranquil.litat al Ministeri"

No tiene ni idea del importe del crédito, ni de que estaba destinado solo para las obras de La Llosa, ni que el 50% del mismo sea superior al total (¡toma ya!), ni lo que es lo que dice un "Ministeri del Fomit", ni lo que es la legalidad y encima que el que quiera se informe de dicho "Ministeri del Fomit", cosa que si ella hubiera hecho no hubiera realizado estos tristes comentarios y ver como le mentía el alcalde.
¿Como es posible que alguien la defienda? ¿Como es posible que no dimita a la vista de la realidad? Lo que sí se entiende es el porqué el alcalde la tenga en un pedestal.
Lie to me | Contestar aquest comentari! | 4/4/2011 - 17:46
PERO QUE ES ESTO "UNA ......." PERO QUE AYUN
VEÍ | Contestar aquest comentari! | 4/4/2011 - 18:21
es muy triste lo que está pasando en el barrio, lo que deja de manifiesto que la junta que ha dado de lado el sistema democrático y se ha autoproclamado como tal , venga a querer
dividirnos y a sembrar odios, insultando a la actual presidenta
por rencillas personales . Si de verdad quieren trabajar para el barrio haganlo con la mayor dignidad y el máximo respeto hacia los demás. (DUDO MUCHO QUE ESTAS SEAN SUS INTENCIONES).
tg | Contestar aquest comentari! | 4/4/2011 - 20:07
Lo que es triste, es que se cumpla aquello de que "no hay peor ciego que el que no quiere ver". ¿ Crees que no es trabajar con la mayor dignidad el querer defender al barrio denunciando los cuatro millones que la presidenta permitió que se invirtieran en otros lugares, cuando el dinero era para La Llosa? ¿Crees que por denunciar esta verdad se está insultando a la presidenta ?
En todo caso lo único que demuestran los hechos es la ineptitud e ignorancia de la misma. Y si dudas que quien denuncia esto lo haga con la intención de faltar al respeto y a la dignidad de los demás, es que no conoces el significado de dichas palabras.
Lamentablemente, tal como apunta un cambrilense, el verdadero problema es cultural. Y yo añado fanatismo, ya que hablar así, en contra de unos hechos probados (lee el documento del préstamo del FOMIT), no tiene otro calificativo.
Denuncia por ineptitud. | Contestar aquest comentari! | 5/4/2011 - 12:20
vuestro comportamiento es lamentable, no dudais en descalificar a las personas de falta de compresión y cultura, porque no opinen los mismo que vosotros. medas pena "denuncia por ineptitud" porque con esta actitud dejais mucho que desear . y pierde valor el trabajo que podais aportar
tg | Contestar aquest comentari! | 5/4/2011 - 17:56
Deduzco por tus palabras que estás de acuerdo con que la presidenta no haya defendido los dineros que PERTENECIAN AL BARRIO DE LA LLOSA según consta en el préstamo del FROMIT. Deduzco de igual forma que si al resto del Barrio no se les efectúa las obras gracias a su mala gestión te dá igual. Deduzco que con la actitud de querer lo mismo para todo el Barrio se deja mucho que desear y constituye un comportamiento lamentable.
Gracias vecino por tu comprensión y solidaridad.
Grandes vecinos ! | Contestar aquest comentari! | 6/4/2011 - 17:46
Suerte que el PP hace su trabajo y no se deja intimidar, porqué los del CIU parece que les dé miedo defender al pueblo...
Viva el PP, y viva España | Contestar aquest comentari! | 10/4/2011 - 12:48

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

NOTÍCIES RELACIONADES


 4 mesos després | divendres 5 agost '11

El regidor d'Hisenda Ramon Llobet respon al PSC afirmant que tenen por dels resultats de l'auditoria
20 comentaris

 4 mesos després | dijous 4 agost '11

El PSC desmenteix les xifres donades sobre els préstecs FOMIT i diu que si no es fan les obres serà responsabilitat de l'actual govern
31 comentaris

 4 mesos després | dijous 4 agost '11

Mercè Dalmau replica al PSC demostrant que l'anterior govern va incomplir les bases dels FOMIT destinant diners a altres inversions
30 comentaris

 4 mesos després | dimecres 3 agost '11

Ramon Llobet: "La mala gestió dels fons FOMIT per part de Robert Benaiges i el seu govern podria costar més de 7 milions d'euros a les arques cambrilenques"
28 comentaris

 4 mesos després | dimecres 3 agost '11

L'Associació de veïns Platja de la Llosa vol que l'Ajuntament demani responsabilitats pel desviament dels diners del Fomit destinats al barri de la Llosa
9 comentaris

 1 mesos després | dijous 5 maig '11

CiU critica la mala utilització que l'Ajuntament ha fet del préstec de FOMIT, destinat a les obres de la Llosa
24 comentaris

 2 setmanes abans | dimecres 23 març '11

Neix una nova associació veïnal a la Llosa que reclama un control econòmic sobre les obres pendents de remodelació del barri
23 comentaris

 1 any abans | dimecres 3 març '10

Les obres de les fases 2 i 3 de remodelació del barri de la Llosa no estaran enllestides aquest mandat
1 comentari
  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2973 (1/4/2011)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: