Camp

Els Mossos d'Esquadra detenen una parella per una vintena de robatoris a immobles de Cambrils i Salou

Per Redacció

Després de dos mesos d'investigació, els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 23 de novembre un veí de Salou de 23 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'una vintena de robatoris amb força a habitatges de Cambrils i Salou. Dos dies després, els agents també van detenir la seva companya sentimental, veïna de Salou, de 22 anys d'edat i de nacionalitat espanyola, per la seva presumpta participació en alguns dels robatoris.

L'Àrea Territorial d'Investigació del Camp de Tarragona havia establert un operatiu especial per enxampar el jove, després de detectar, des de principis del mes de setembre diversos robatoris, tots de similars característiques, en una zona concreta de Cambrils. Segons van poder comprovar els investigadors, el detingut normalment forçava una finestra del pis accedint des de les zones comunitàries dels apartaments, quan aquests estaven buits, cap al migdia o a mitja tarda.

Fins a sis robatoris en un sol dia

Un cop a dins, sol o acompanyat de l'altra detinguda, seleccionava els aparells i objectes fàcils de transportar i de ràpida col·locació al mercat il·legal. Així doncs, s'emportaven telèfons mòbils, GPS, PDA's, aparells reproductors de DVD, càmeres de fotos, joies, roba de la llar o diners en efectiu. El detingut es mostrava extremadament actiu, ja que en un sol dia podia arribar a realitzar fins a sis robatoris. La seva companya, per contra, només hauria participat en alguns dels robatoris que se l'imputen al detingut.

Els dos joves, amb nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció de Reus en funcions, que n'ha decretat el seu ingrés a presó.

Comenta aquest article