Esports

El futbolista cambrilenc Edu Oriol marxa a Anglaterra amb el primer equip del FC Barcelona per iniciar la pretemporada

Per Redacció

El futbolista cambrilenc, Edu Oriol, amb la samarreta del FC Barcelona, pocs dies abans d'iniciar la pretemporada

El futbolista cambrilenc Edu Oriol, de 22 anys d'edat, va marxar ahir cap a terres angleses per realitzar el primer stage de la pretemporada juntament amb la plantilla del primer equip del FC Barcelona.

Els primers entrenaments del FC Barcelona van iniciar-se el passat dilluns dia 20 de juliol a la Ciutat Esportiva, i ahir van continuar amb unes sessions eminentment físiques. En aquestes primeres sessions d'entrenaments, el tècnic del FC Barcelona –Pep Guardiola– disposa de 28 jugadors per realitzar la primera part de l'stage de pretemporada. Entre aquests jugadors, el tècnic blaugrana ha incorporat onze jugadors de la pedrera, entre els quals hi ha el jugador cambrilenc que forma part de la plantilla del Barça Atlètic. Per part del primer equip s'hi han desplaçat un total de 17 jugadors.

En aquesta primera part de la pretemporada, el FC Barcelona realitzarà dos partits amistosos. El primer serà aquest proper divendres contra el Tottenham a partir de les 21 hores; i el segon es disputarà el diumenge contra el Al Ahly a les 14.30 hores.

Comenta aquest article