Pel bon camí

Per Josep Lluís Abella

Pocs podien pensar en caure derrotats a casa en el primer partit que després de quatre jornades i en un tres i no res l’equip cambrilenc estaria situat cinquè a la taula, empatat amb el segon i a només un punt del primer classificat. Però a tenor de la igualtat existent, cada matx s’haurà de patir molt i els seguidors hauran d’animar de valent, només cal veure que tots els partits jugats fins a la data pel nostre conjunt s’han decidit per la mínima.
El primer partit en front el Sala Zaragoza FS, els nostres jugadors van pecar de novells en la categoria recentment estrenada i quan van voler reaccionar ja no hi van ser a temps. La primera part va ser de domini visitant, aprofitant gairebé totes les ocasions que van disposar amb la mirada impotent dels locals que no sabien com parar l’equip aragonès, que se’n va anar al descans amb un 1-4 quasi definitiu. Però al segon temps els homes de José Laguna van prèmer l’accelerador de valent i només la bona actuació del porter visitant i els pals van evitar que s’aconseguís alguna cosa positiva, arribant al 6-7 amb un final d’infart. Creiem que la lliçó apresa en aquest primer encontre ha servit per agafar el pols a la nova categoria, i a partir d’aquí els cambrilencs compten els partits per victòries.
El primer desplaçament va ser a l’Hospitalet de Llobregat contra el Bellsport, un vell conegut que fa uns anys que s’ha consolidat a la Nacional A, i no podia començar millor. La concentració dels visitants va ser decisiva i amb una contra mortal van anar incrementant el tempteig fins a un 2-5 esperançador. Però de nou al final es va patir de valent, els locals van arribar a empatar a cinc i Àlex a les acaballes del partit feia el 5-6 final i sumava el primer triomf dels cambrilencs.
El següent partit, disputat al pavelló de Cambrils en front el Winterthur Sant Cugat, un equip que sempre ha militat a categories superiors, va significar la primera victòria a casa aconseguida amb una gran dosi de sacrifici. El joc va millorar en la primera part respecte l’anterior encontre jugat a casa, però el Laguna no va anotar cap gol desaprofitant infinitat d’ocasions, cosa que treia de polleguera els aficionats que no creien el que els seus ulls veien. Els barcelonins van tenir a la segona part el marcador amb un 1-3, però de nou l’empenta dels locals en el darrer tram i ara sí amb l’encert de cara a porta van decantar el resultat cap a casa per 4-3.
En el darrer partit disputat a Lleida davant el Sicoris B, de nou victòria per la mínima en un encontre molt igualat i amb alternatives al marcador per als dos blocs, que es va decidir en el darrer minut amb una diana d’Edu, que feia el 3-4 després de remuntar en tres minuts el resultat advers de 3-2 que tenien els lleidatans.

Amistós davant el Playas de Castellón

El passat dia 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana, el Laguna va ser convidat al V Trofeig Ciutat de Vall d’Uxó de Futbol Sala en la modalitat de 3x1, en el qual, a més de l’equip amfitrió, es va haver d’enfrontar amb el totpoderós Playas de Castellón, actual campió d’Europa, que compta a les seves files amb jugadors de renom mundial com són: Cupim, Javi Rodríguez, Alemao, Vander Carioca, Josema, Javi Sànchez, etc. i que es van endur el torneig gairebé sense baixar de l’autobús. El resultat davant els nostres jugadors va ser de 5-0 amb gols de Cupim (2), Javi Rodríguez, Javi Sànchez i Vander Carioca.

28 de setembre
CFS Laguna Cambrils 6 -Cambrils 7
Alineació: David, Quim Manresa, Mercado, Guillermo, Lluís Valadés, Óscar, Àlex, Rubén, Andreu, Jesús, Quim Pujol i Lluís Abella
Gols:
1-0 Quim Manresa, 2-4 Quim Pujol, 3-5 Quim Pujol, 4-6 Quim Pujol, 5-6 Quim Pujol, 6-7 Àlex.

5 d'octubre
Hospitalet Bellsport 5 - CFS Laguna Cambrils 6
Alineació: David, Quim Manresa, Mercado, Guillermo, Lluís Valadés, Óscar, Àlex, Rubén, Andreu, Bofarull, Quim Pujol i Lluís Abella
Gols:
0-1 Quim Manresa, 0-2 Guillermo, 0-3 Quim Pujol, 0-4 Alex, 2-5 Quim Manresa, 5-6 Àlex.