Gastronomia
L'Escola d'Hoteleria i Turisme organitzarà, el 16 de maig, la prèvia del Romesco Food and Drinks
El centre educatiu celebrarà una petita fira gastronòmica –al passeig marítim, just davant de l'escola– on es podrà gaudir d'aquest element gastronòmic tant característic en diferents formats
L'Escola d'Hoteleria i Turisme es prepara per viure una jornada gastronòmica molt especial amb la celebració de “Romesco La Prèvia – Food and Drinks”, una activitat oberta al públic que tindrà lloc el divendres 16 de maig de 10 a 12 hores, al passeig marítim, just davant de l'escola. L'esdeveniment vol posar en valor el romesco, un dels sabors més autèntics del territori, en un ambient obert fresc i participatiu; tot just uns dies abans de la fira gastronòmica Romesco Food and Drinks, organitzada per l'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de Cambrils.
L'activitat comptarà amb la participació activa dels estudiants de l'Escola d'Hoteleria i Turisme, que elaboraran i serviran propostes gastronòmiques pensades perquè tothom pugui gaudir del romesco en diferents formats. El públic podrà comprar un tiquet que inclourà tres degustacions i una beguda per quatre euros i tastar, així, les creacions d’uns joves que són el futur de la cuina del nostre país.
Aquest acte compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Cambrils, l’Associació d’Empresaris d’Hoteleria de Cambrils, L’Avellanera - Infrusec, Makro Tarragona, la DOP Siurana, l’Ajuntament de Cambrils i la pròpia Escola d’Hoteleria i Turisme. Tots ells han aportat producte, suport logístic i confiança per fer possible aquesta jornada.
La fira gastronòmica “La Prèvia - Romesco Food and Drinks”, també vol ser un espai de convivència entre estudiants, veïns i visitants, i mostrar com la cuina pot esdevenir un punt de trobada, d’identitat i d’orgull local. A més, busca dinamitzar la zona del passeig marítim i reforçar la imatge de Cambrils com a capital gastronòmica de la Costa Daurada.
Amb aquesta jornada es donarà el tret de sortida a les Jornades del Romesco de Cambrils. L’organització convida tothom a apropar-se, tastar i gaudir d’un matí ple de sabors, joventut i productes del territori, amb el romesco com a gran protagonista.