Informació general

Política

Camí Mendoza (ERC): «Ens preocupa molt la imatge de Cambrils, el desordre a les platges i les presses per acabar la rambla de Jaume I»

ERC Cambrils va oferir, ahir al matí, una trobada amb la premsa per parlar sobre l'actualitat cambrilenca i analitzar la gestió de l'actual govern municipal

Per Berta Ruiz

Els sis regidors d'ERC, ahir al matí, en la trobada amb la premsa
Els sis regidors d'ERC, ahir al matí, en la trobada amb la premsa | Berta Ruiz

ERC Cambrils va oferir, ahir al matí, una trobada amb la premsa per parlar sobre l'actualitat cambrilenca i analitzar la gestió de l'actual govern municipal després dels primers nou mesos de mandat. A la roda de premsa hi van ser presents els sis regidors de la formació: Camí Mendoza, Alejandro Garcia, Hèléne Arcelin, Jaume Gila, Cinta Ballesté i Eduard Pellicer.

La portaveu del grup, Camí Mendoza, va ser l'encarregada d'exposar els diferents apartats que, en primer lloc, va passar per fer un ràpid recordatori de tots els projectes que es van impulsar amb l'anterior govern municipal com l'avinguda de Charles Darwin, el projecte de l'avinguda de l'Esport, l'enderroc del pont de l'antiga N-340 i la urbanització de l'avinguda de Baix Camp o el projecte de la rambla de Jaume I com a punts destacats en matèria d'urbanisme. Mendoza també va recordar que ERC va fer una aposta decidida i clara per la reobertura de Ràdio Cambrils i també van intervenir en espais com el Mercat Municipal de la Vila, la rehabilitació de la Torre del Port, l'obertura del Forn del Tallero –amb la posada en marxa de l'Oficina de l'Habitatge– o la compra del Celler. La portaveu d'ERC va posar en valor d'altres iniciatives com el Pla Local de Salut, l'estudi de mobilitat, el foment de l'ocupació a través de plans municipals o el sanejament de les arques municipals.

Camí Mendoza: "Diuen el que els hi convé en cada moment sense respondre amb responsabilitat"

Pel que fa a la gestió de l'actual equip de govern, Mendoza va retreure que encara no s'ha fet públic quin és el seu PAM (Pla d'Acció Municipal) –un document indispensable per a la rendició de comptes– i va criticar la seva manca de transparència. "No veiem transparència, només van dient intencions que després no es formalitzen. Diuen el que els hi convé en cada moment sense respondre amb responsabilitat. Canvien d'opinió segons bufa el vent com ha passat amb l'enderroc de l'antiga estació, ja que el programa electoral de l'NMC apostava pel seu manteniment" va dir.

Camí Mendoza també va criticar que l'actual equip de govern va justificar la moció de censura per fer les coses "diferents". "Com trobem Cambrils? No hem vist cap canvi en aquest temps governant Cambrils. Executen les obres de la rambla de Jaume I –programades pel govern anterior–; ara segueixen amb l'avinguda de l'Esport, també prevista per l'anterior govern". En aquest punt, Mendoza va mostrar la seva preocupació per l'estat i la imatge de les platges: "l'aportació de sorra es va fer la setmana passada; hi ha problemes amb les noves guinguetes; el socorristes van anar tard; els tendals i les hamaques són totes diferents perquè no en troben d'iguals; els serveis a les platges no estan a punt!. El turisme és la principal font econòmica de Cambrils i les platges han d'estar amb una bona imatge tant per als cambrilencs com per als visitants i turistes".

"Cambrils està més brut"

D'altra banda, la portaveu d'ERC també va alertar que el Patronat de Turisme estigui tancat per les tardes o que el trenet turístic no s'hagi posat en marxa fins fa uns dies per problemes amb el xòfer. "Què pensa fer 'de propi' aquest govern per Cambrils. Ens preocupa molt i molt la imatge de Cambrils centrada en el desordre a les platges i també les presses per acabar la rambla de Jaume I. Les presses no són bones conselleres i creiem que hi ha poca escolta amb els empresaris. Han posat la data de finalització de l'obra per davant de les prioritats dels veïns... Vigilarem molt bé si es produeixen sobrecostos en aquest obra". En matèria de neteja, la regidora d'ERC també es va mostrar molt crítica afirmant que "Cambrils està més brut".

Roda de premsa d'ERC, ahir al matí, al passeig d'Albert (Foto: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article