Informació general

Xiringuitos

L'Associació de Xiringuitos celebra el compromís de l'Ajuntament de revisar el procés de licitació de les guinguetes

Avui divendres s'ha produït una reunió entre l'Associació i l'Ajuntament; el president de l'entitat –Jordi Gavaldà– ha destacat "la bona voluntat del govern per resoldre la situació"

Per Redacció

Imatge d'un xiringuito a la platja del Regueral, aquest passat cap de setmana
Imatge d'un xiringuito a la platja del Regueral, aquest passat cap de setmana | Lluís Rovira i Barenys

L’Associació de Xiringuitos de Platges de Cambrils celebra que, el nou equip de govern de l’Ajuntament de Cambrils, s’hagi compromès a revisar l’expedient del procés de licitació de les guinguetes per als propers quatre anys. Tal com han explicat en un comunicat de premsa, avui divendres s'ha produït una trobada entre l’Associació i una representació de l’Ajuntament de Cambrils encapçalada per l’alcalde, Oliver Klein.

Després de la trobada el president de l’Associació de Xiringuitos de Platges de Cambrils, Jordi Gavaldà, ha destacat "la bona voluntat de l’equip de govern per resoldre la situació". Des de l’entitat, han aprofitat per reiterar la seva posició de màxima col·laboració amb el consistori i es mostren esperançats davant la possibilitat de reconduir la situació.

Paral·lelament a l’obertura d’aquest procés de diàleg, l’Associació de Xiringuitos de Platges de Cambrils manté el procediment judicial iniciat contra el procés de licitació de les guinguetes del municipi. L’entitat va presentar fa unes setmanes dos contenciosos administratius als jutjats de Tarragona i es troba a l’espera d’una resolució dels mateixos després de que hagin estat admesos a tràmit.

Per altra banda, aquest divendres l’Associació ha presentat a l’Ajuntament dues al·legacions més al procediment i l’equip de govern ha manifestat la seva intenció d’estudiar-les, juntament amb les presentades anteriorment

Comenta aquest article