Societat

Salut, estètica i bellesa

La plaça de Mossèn Joan Batalla, escenari de la primera edició de la Mostra de salut, estètica i bellesa de la Unió de Botiguers

Per Berta Ruiz

La Mostra es va fer a la plaça de Mossèn Joan Batalla
La Mostra es va fer a la plaça de Mossèn Joan Batalla | Lluís Rovira i Barenys

La plaça de Mossèn Joan Batalla va acollir, durant tota la jornada d'ahir diumenge –de les 10 a les 20 hores– la primera edició de la Mostra de salut, estètica i bellesa, organitzada per la Unió de Botiguers. En aquesta ocasió es van muntar un total de vuit carpes de diferents establiments del sector. Hi van prendre part dos centres d'estètica –Marta de Armas i Sapphira Privé–, dos gabinets mèdics –Centre Mèdic Pasquali&Associats i Clínica Regeneric–, la botiga de productes ecològics Kalmabio i el nutricionista Fernando Pereira.

Segons ha valorat la dinamitzadora comercial de la UB –Sílvia Coll– a revistacambrils.cat, "la mostra ha anat molt bé, els participants han quedat molt contents i amb ganes d'ampliar la mostra de cara a l'edició de l'any vinent. En la propera –que serà per les mateixes dates de la Fira del Vi– esperem muntar un mínim d'una vintena de carpes". Durant la jornada, el públic va anar passant per la plaça i, va ser especialment nombrós, quan es van succeir diferents demostracions de ball de la dansa del ventre, demostracions de defensa personal i de taekwondo a càrrec de l'escola Sundo Cambrils.

 

 

Comenta aquest article